hotel-voor-groepen-limburg

Hotel voor groepen Limburg

Wij begrijpen heel goed dat u na een vol dagprogramma in bijvoorbeeld Maastricht of Valkenburg tot rust wilt komen in een hotel. Ook als een groepsuitje meerdere dagen in beslag neemt is het fijn om een goed hotel in de buurt te hebben. Ook voor het boeken van een hotel voor groepen in Limburg bent u bij Tip Zuid-Limburg aan het juiste adres.

Wij bieden u een groot scala aan hotels aan. Ons aanbod van hotels is geschikt voor families, groepen, bedrijven, jongeren, ouderen en nog veel meer. Limburg staat bekend om haar prachtige omgeving en bourgondische gastvrijheid. Wanneer u ervoor kiest om te vertoeven in een van de hotels uit ons zeer diverse aanbod kunt u volledig tot rust komen in deze omgeving. Wij werken samen met verschillende hotels, die uitermate geschikt zijn voor uw groepovernachting met een vriendengroep, bedrijf of familie. De door ons geselecteerde hotels voor groepen in Limburg beschikken over diverse sterren classificaties.

Brengt u een bezoek aan Maastricht en wilt u ergens centraal overnachten? Bekijk dan het Amrath Grand Hotel de L'Empereur in Maastricht. Het hotel beschikt over 150 stijlvolle kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Ter ontspanning kunt u gebruik maken van het overdekt zwembad, sauna en solarium, en dat midden in het centrum van Maastricht!

Bij een bezoek aan Valkenburg met uw familie is het aan te raden om een overnachting te boeken in Hotel Tummers Valkenburg. Golf- & Wellness Hotel & Restaurant Tummers**** is een familiehotel met een gastvrije geschiedenis van meer dan 80 jaar, met oog voor detail en individuele aandacht. Markant gelegen tegenover het oudste treinstation van Nederland, op slechts 5 wandelminuten van het toeristische centrum van Valkenburg aan de Geul.

Wenst u van uw overnachting in Limburg een unieke ervaring te maken? Bekijk dan het Teaching Hotel Bethlehem in Maastricht. Dit hotel is door twaalf gevestigde en startende designers omgetoverd tot een volwaardig Teaching hotel met 26 uniek ontworpen hotelkamers. De hotelkamers in het eeuwenoude Château Bethlehem bieden een uitzonderlijke combinatie van modern comfort en authentieke elementen. U vindt dit hotel op het terrein van de Hoge Hotelschool Maastricht.

Dit is slechts een kleine greep uit onze enorme aanbod van Hotels.

Genoemde kamerprijzen zijn slechts een indicatie en altijd op aanvraag.

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan voor een groepsovernachting in een van de Limburgse hotels!

Amrath Grand Hotel de L Empereur Maastricht

Amrath Grand Hotel de LÉmpereur Maastricht voor groepen boekt u bij T!
Amrath Grand Hotel de L'Empereur ligt tegenover het centraal trein- en busstation van Maastricht en bevindt zich op loopafstand van het historisch centrum van Maastricht....
Lees verder
€ 43,50 per persoon

Hotel Schaepkens van St. Fyt - Valkenburg

Hotel Schaepkens van St. Fyt voor groepen boekt u bij T!P Groepsuitjes
Hotel Schaepkens van St. Fyt is gelegen in Valkenburg aan de Geul en staat garant voor de echte Limburgse gastvrijheid. Het hotel beschikt over 130 comfortabele kamers...
Lees verder
€ 48,00 per persoon

Hotel Tummers Valkenburg

Hotel Tummers Valkenburg boekt u bij T!P Groepsuitjes Zuid-Limburg
Golf- & Wellness Hotel & Restaurant Tummers**** is een familiehotel met een gastvrije geschiedenis van meer dan 80 jaar, met oog voor detail en individuele aandacht...
Lees verder
€ 59,50 per persoon

Teaching Hotel Bethlehem Maastricht

Een overnachting voor groepen in Teaching hotel maastricht boekt u bij
Een verblijf in het Teaching Hotel Bethlehem Maastricht staat garant voor een unieke ervaring...
Lees verder
€ 56,00 per persoon