teambuilding-limburg

Teambuilding Limburg

Teambuilding staat natuurlijk voor het versterken van de banden binnen een team. Teambuilding-activiteiten kunnen de communicatie en samenwerking binnen een team sterk bevorderen. Tip Zuid-Limburg biedt u een royale keuze aan activiteiten waar teambuilding in terug komt. U heeft de keuze uit een tal van sportieve en/of strategische activiteiten die u en uw team voor uitdaging en avontuur stellen. Doet u het liever wat rustiger aan? Neem dan een kijkje bij onze creatieve activiteiten of kom een dagje werken in de natuur ook hier staat het groepsgevoel voorop.

Een van onze populairste teambuilding activiteiten vindt plaats in het strategisch fort in Maastricht. Tijdens dit zeer actieve teambuildingprogramma in Maastricht wordt het teamverband tot het uiterste getest. Kwaliteiten als samenwerking, behendigheid, besluitvorming en strategisch inzicht komen hierbij zeer van pas. Enkel gewapend met een zaklamp wordt u voor spannende uitdagingen gesteld, waarbij uw team op de proef wordt gesteld.

De Survivaltocht in Valkenburg is zeer geschikt als u op zoek bent naar een sportief teamuitje. Het Limburgse heuvellandschap rondom Valkenburg leent zich uitstekend om deze Survivaltocht Valkenburg te combineren met teambuilding en samenwerking! Tip Zuid-Limburg biedt u een leuke en gevarieerde survival in Valkenburg inclusief mountainbiketocht, grottentocht, een spectaculair hoogteparcours en oversteek over het riviertje de Geul.

Wanneer u de samenwerking binnen het team wil bevorderen langs de creatieve weg raden wij onze unieke Mergelworkshop voor teams aan. Tijdens deze workshop wordt er gezamelijk aan een project gewerkt in in ons unieke grottenatelier in de ondergrondse attractie MergelRijk in Valkenburg aan de Geul. Uiteraard maken wij dit programma graag, met uw wensen rekening houdend, speciaal voor u op maat. Deze mergelworkshop is zeer goed te combineren met koffie/vlaai, lunchbuffet of dinerbuffet in het grotcafé!

Hieronder bekijkt u een greep uit de diverse teambuildingactiviteiten die wij in Limburg aanbieden:

Survivaltocht Valkenburg

Het leukste groepsuitje: Survivaltocht Valkenburg
Onze Survivaltocht Valkenburg (nabij Maastricht in Limburg) vindt plaats in het schitterende heuvellandschap rondom Valkenburg. Hier hebben wij een spectaculaire survivaltocht...
Lees verder
€ 59,50 per persoon