uitjes-valkenburg

Uitjes Valkenburg

Valkenburg aan de Geul geldt al jarenlang als dé trekpleister van Zuid-Limburg. In en rondom deze plaats wordt een groot scala aan activiteiten aangeboden voor elke leeftijd en groepsgrootte. De prachtige omgeving van Valkenburg is zeer divers, ongerept en bezoekersvriendelijk. Deze kwaliteiten ontlenen zich perfect voor uiteenlopende uitjes in Valkenburg en omgeving.

Een van de meest gewaardeerde en avontuurlijke activiteiten is het Ondergronds Mountainbiken Valkenburg. Mountainbiken in de grotten van Valkenburg is een unieke activiteit dat in heel Europa enkel in Nederland wordt aangeboden. Wij bieden u de uitgelezen kans op om een zeer bijzondere en avontuurlijke wijze kennis te maken met ondergronds Valkenburg. Buiten dat deze bijzondere fietstocht ontzettend leuk is als dagje uit, is het ideaal te combineren met een vrijgezellendag, bedrijfsuitje, teamuitje of dagje Valkenburg/Maastricht. Deze activiteit is voor iedereen toegankelijk. Tijdens dit uitje in Valkenburg wordt u begeleid door een ervaren gids.

Wilt u liever het Zuid-Limburgse landschap aan de oppervlakte leren kennen? Neem dan een kijkje bij onze Survival arrangementen. Tijdens deze activiteit leert u de omgeving van Valkenburg op een spectaculaire manier kennen. Teambuilding en Samenwerking zijn kernthema's in dit uitdagende dagje uit!

Naast de Standaard Survival dag biedt TIP Zuid Limburg u ook een mini-survival en een survivaltocht in Valkenburg aan. De Survivaltocht is zo ontwikkeld, dat iedereen die 2 uur kan fietsen en 1 uur kan wandelen, deze tocht kan meemaken. Dit uitje is zeer geschikt als bedrijfsuitjevrijgezellendag of elk ander teamuitje.

Valkenburg staat bekend om haar uitgestrekte ondergrondse gangenstelsel van Mergelgesteente. Wilt u de ultieme Valkenburg ervaring meekrijgen? Kies dan voor een van onze workshops in Mergel bewerken. Het programma is naar wens uit te breiden met een lunch vooraf of een borrel of diner ter afsluiting en natuurlijk met een bezoek aan Valkenburg.

Ook voor een dagje cultuur bent u volledig op uw plek in Valkenburg. Het stadscentrum van Valkenburg staat bekend om haar authentieke en typisch Hollandse uitstraling. Wij bieden diverse arrangementen aan om u met deze prachtige stad bekend te maken. Leer Valkenburg op unieke wijze kennen door mee te doen met de gezellige fotospeurtocht. Deze speurtocht is leerzaam en daagt u uit Valkenburg te verkennen als nooit tevoren. De route voert u langs de highlights in de stad maar neemt u ook mee naar de prachtige natuur rondom Valkenburg.

Dit is een kleine greep uit ons enorme aanbod aan uitjes in Valkenburg én rondom Valkenburg. Wij maken elk programma op maat en richten het volledig naar uw wens in!

Survivaltocht Valkenburg

Het leukste groepsuitje: Survivaltocht Valkenburg
Onze Survivaltocht Valkenburg (nabij Maastricht in Limburg) vindt plaats in het schitterende heuvellandschap rondom Valkenburg. Hier hebben wij een spectaculaire survivaltocht...
Lees verder
€ 59,50 per persoon