Bouwmarkten Limburg

Hieronder hebben we een aantal bouwmarkten voor je op een rijtje gezet.

BAUHAUS

Met een vestiging in Venlo bieden de BAUHAUS vestigingen als bouwmarkten Limburg een breed scala aan bouwmaterialen, gereedschappen, decoratieve producten en nog veel meer. De ruime opzet van de winkel zorgt voor een aangename winkelervaring, waar je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. BAUHAUS staat ook bekend om zijn deskundige medewerkers die je graag adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw project.

HORNBACH

Met locaties in Kerkrade en Geleen, is HORNBACH een van de favoriete bouwmarkten Limburg voor zowel professionals als mensen die graag aan een doe-het-zelf project werken. Deze bouwmarkten Limburg bieden een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen, gereedschappen, tuinbenodigdheden en meer. Bovendien staat HORNBACH bekend om zijn praktische workshops en inspirerende projectideeën, waardoor je de nodige kennis en creatieve inspiratie kunt opdoen voor jouw bouwprojecten.

Karwei

Met vestigingen in diverse steden, waaronder Maastricht en Sittard, is Karwei een bekende naam wat betreft bouwmarkten Limburg. Deze bouwmarkt biedt niet alleen een breed assortiment aan bouwmaterialen, maar ook een scala aan decoratieve producten en interieurartikelen. Karwei staat bekend om zijn stijlvolle en eigentijdse producten, waarmee je jouw bouwprojecten een persoonlijk tintje kunt geven.

Praxis

Praxis heeft verschillende vestigingen verspreid over Limburg, waaronder Roermond en Heerlen. Deze bouwmarkt biedt een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen, gereedschappen, verf en nog veel meer. Praxis staat bekend om zijn aantrekkelijke prijzen en regelmatige kortingsacties, waardoor je kunt besparen op jouw aankopen. Daarnaast biedt Praxis ook handige diensten, zoals het op maat zagen van hout en het huren van gereedschap.

Ook interessant om te lezen: B2b netwerken in Limburg.

Bouwmarkten Limburg

Als je op zoek bent naar handige bouwmarkten Limburg, bieden BAUHAUS, HORNBACH, Karwei en Praxis van alles wat je nodig hebt voor jouw bouw- en klusprojecten. Met hun ruime assortiment, deskundig advies en klantgerichte service zijn deze bouwmarkten de ideale bestemmingen voor zowel professionals als voor een doe-het-zelf project. Bezoek deze bouwmarkten Limburg en maak van jouw volgende project een echt succes!

Terug
Meest gelezen
Bekijk blogs per categorie