Must do's

Wat zijn de echte must do's in Valkenburg? Dit zijn onder andere het bezoeken van de Grotten van Valkenburg, het wandelen langs de Geul of een kabelbaanrit over de stad. Ook kan je er genieten van een prachtig uitzicht over het dal van de Geul. Daarnaast kun je ook verschillende interessante musea bezoeken zoals het Cauberg Streekmuseum waar je alles over de geschiedenis en cultuur van Valkenburg kan ontdekken. Wil je meer weten over de romantische Valkenburgse kastelen? Dan is een bezoek aan het Kasteel van Valkenburg of het Kasteeltuinencomplex Rolduc zeker een goede optie.

Ook voor wie graag wil shoppen biedt Valkenburg veel opties. De stad heeft verschillende winkelstraten, zoals de Koninginnelaan en de Cauberg, waar je allerlei leuke souvenirs en andere items kan kopen. Daarnaast zijn er ook veel terrasjes en restaurants te vinden waar je heerlijk kunt eten.

Wellicht ook interessant: Een bedrijfsuitje in Limburg: Ontdek de leukste activiteiten en als extra Zuid Limburgse tip: Culinaire verfijning op evenementen

Valkenburg is dus zeker de moeite waard om te bezoeken. Of je nu op zoek bent naar cultuur, historie of genieten van de natuur; Valkenburg biedt alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf. Geniet van de rust en schoonheid van Limburg en maak kennis met het kloppende hart van het Heuvelland: Valkenburg!

Terug
Meest gelezen
Bekijk blogs per categorie