groepshotel

Hotel Walram Valkenburg

Hotel Walram in Valkenburg is een sfeervol hotel met een rijke historie. Het is in de 18e eeuw gebouwd als boerderij op de resten van de stadsmuren en fungeert sinds 1920 als hotel. Hierdoor is het al decennialang een begrip onder de Valkenburgers. De originele gevel van mergelsteen schittert nog altijd in al haar oude glorie. Dit geeft cachet - niet alleen aan het hotel zelf, maar aan het hele plein waar het aan ligt.

Hotel Walram wordt geroemd om de bijzondere sfeer. Het ademt een bijzondere ambiance van nostalgie en moderniteit, waarbij veel mensen zich thuis voelen. Bovendien biedt het het beste van twee werelden: voor het hotel ligt het pittoreske centrum van Valkenburg, aan de achterkant loopt u zo het bosgebied in. Laat u niet misleiden door de lange historie: Hotel Walram beschikt over moderne faciliteiten, zoals een verwarmd binnenzwembad en een sauna.

In Hotel Walram verblijft u gerieflijk in een hotelkamer die aansluit bij uw wensen. We hebben 106 hotelkamers in de categorieën Standard, Comfort, Superior en Familie, daarnaast hebben wij ook nog een appartement. U kunt in het hele hotel, dus ook op uw kamer, gratis draadloos internetten met uw laptop of smartphone.

Uiteraard is een heerlijk ontbijt altijd inbegrepen.

Onderstaande prijs is een 'vanaf' prijs, INCLUSIEF ontbijt. PRIJZEN ZIJN ALTIJD OP AANVRAAG

Arrangement Details

Plaats:
Valkenburg aan de Geul
Minimum personen:
0
Prijs per persoon:
€ 40,00 per persoon (vanaf)
Binnen of buiten:
-
Duur v/h Arrangement:
-
Inclusief:
Ontbijt
Bijzonderheden:
Hotel Walram is al decennialang een begrip in Valkenburg.
Categorie:
Hotel Walram Valkenburg
Hotel Walram Valkenburg
Hotel Walram Valkenburg