grotten

Teambuilding BASIC in de grotten

De grotten van Valkenburg bieden het mysterieuze decor voor een unieke teambuilding. Bij goed weer kunnen er ook opdrachten in de directe nabijheid buiten plaatsvinden maar ook bij slecht weer kan alles gewoon doorgaan. Diverse uitdagende opdrachten zorgen ervoor dat het teamproces van uw gezelschap onder de loep komt te liggen. Ervaren trainers zorgen voor gedegen feedback. Fun en samenwerken staat voorop maar we schromen niet de groep een spiegel voor te houden waardoor er bewustwording ontstaat wat persoonlijk handelen doet met het teamproces. Gezien de aard van de opdrachten zijn al onze programma's door iedereen fysiek probleemloos te volbrengen.

Onze trainers zijn niet zomaar trainers. Door in de huid van een typetje te kruipen nemen ze u mee in een onvergetelijke beleving vol humor. Vanuit hun typetje kunnen ze echter ook heel gericht feedback geven. Soms confronterend maar altijd gericht op het succes en welzijn  van het team!

Tijdens het teambuilding BASIC programma wordt nadrukkelijker gekeken naar wat er zoal komt kijken bij het werken in een team. Vertrouwen, communicatie, leiderschap zijn enkele van de aspecten die de revue passeren. Nog altijd vol humor maar met gedegen feedback en ruimte voor zelf reflectie! Dit programma is perfect te combineren met koffie en vlaai of een lunch.

Arrangement Details

Plaats:
Valkenburg
Minimum personen:
10
Prijs per persoon:
€ 47,00 per persoon
Binnen of buiten:
Binnen/Buiten
Duur v/h Arrangement:
3,5 uur
Inclusief:
Alle materialen en begeleiding
Bijzonderheden:
Zeer unieke ondergrondse locatie!
Categorie:
Teambuilding BASIC in de grotten
Teambuilding BASIC in de grotten
Teambuilding BASIC in de grotten

Tips binnen 15 km