grotten

Grotcombi Special


ACTIE: SPECIALE PRIJS: € 59,00 (i.p.v. € 65,00)!

Deze speciale combinatie is niet voor niets één van onze meest populaire arrangementen. Het bestaat uit het Ondergronds Mountainbiken (Grotbiken) en de Avontuurlijke grottentocht. Bij binnenkomst geniet u van een kop koffie of thee.

Ondergronds Mountainbiken (grotbiken):
Dit avontuur is werkelijk uniek in heel Europa! Op een, speciaal voor de grot aangepaste, mountainbike legt u een parcours van 8 tot 10 kilometer af door het immense gangenstelsel (140 kilometer!), 40 meter onder de grond. Onder leiding van een ervaren gids gaat u per mountainbike op zoek naar de mooiste plekjes van de grot. Tijdens het grotbiken zal er een en ander worden verteld over de grotten en kunt u genieten van de zeer aparte sfeer die de mergelwereld te bieden heeft. Elke mountainbike is uitgerust met speciale verlichting en iedereen krijgt een helm voor de veiligheid. De tocht is voor iedereen goed te doen: jong en oud, goede of minder goede conditie. De gids zal het tempo aanpassen aan de wensen van de groep zodat iedereen optimaal aan zijn/haar trekken komt.

Avontuurlijke grottentocht:
Een spannende, avontuurlijke en gezellige doolhoftocht in de mergelgrotten, 40 meter onder de grond. Deze tocht zit vol met verrassingen en opdrachten. Samen met uw groepje gaat u op pad in de labyrintachtige mergelgangen. U gaat op zoek naar nieuwe opdrachten en hindernissen zoals een bootoversteek, oriëntatieopdrachten en andere verrassende problemen en puzzels. Gezelligheid en samenwerking staan bij dit programma hoog in het vaandel!

Uiteraard maken wij dit programma graag, indien mogelijk, speciaal voor u op maat.

Arrangement Details

Plaats:
Valkenburg
Minimum personen:
10
Prijs per persoon:
€ 59,00 per persoon
Binnen of buiten:
binnen
Duur v/h Arrangement:
3 uur
Inclusief:
Grotbiken, Avontuurlijke grottentocht, en kop koffie of thee
Categorie:
Grotcombi Special
Grotcombi Special
Grotcombi Special