grotten

Mergel en Grotbike arrangement

Allereerst verzorgen wij een heerlijke Grottenlunch

Hierna wandelt u door de nieuwe ondergrondse attractie MergelRijk (de mooiste grot van Valkenburg) naar het mergelatelier in de grotten.

Hier gaat de Mergelworkshop beginnen. U ontvangt u een blokje mergel van ca. 20 x 15 x 8 cm waarvan u een mooi aandenken gaat maken. Onze begeleiding helpt u graag, waardoor u altijd met een leuk souvenir of cadeau voor iemand anders ons grottenatelier verlaat. Een gezellige, creatieve workshop in een zeer bijzondere omgeving.

Na een heerlijk pauzedrankje gaat u grotbiken.

Dit grotbiken (cave biken)is uniek in Europa en Valkenburg's populairste activiteit. Op een, speciaal voor de grot aangepaste, mountainbike (grotbike)legt u een parcours van 8 tot 10 kilometer af door het immense gangenstelsel (140 kilometer!), 40 meter onder de grond. Onder leiding van een ervaren gids gaat u per mountainbike op zoek naar de mooiste plekjes van de grot. Onderweg zal er een en ander worden verteld over de grotten en kunt u genieten van de zeer aparte sfeer die de mergelwereld te bieden heeft. Elke mountainbike is uitgerust met speciale verlichting en iedereen krijgt een helm voor de veiligheid. De grotbike tocht is voor iedereen goed te doen: jong en oud, goede of minder goede conditie. De gids zal het tempo aanpassen aan de wensen van de groep zodat iedereen optimaal aan zijn/haar trekken komt.

In de meest verrassende en unieke brasserie van Valkenburg, de Daelhemergroeve, sluit u de dag af met een heerlijk Dinerbuffet.

Uiteraard maken wij dit programma graag, indien mogelijk, speciaal voor u op maat.

Arrangement Details

Plaats:
Valkenburg
Minimum personen:
10
Prijs per persoon:
€ 115,00 per persoon
Binnen of buiten:
binnen
Duur v/h Arrangement:
ca 8 uur
Inclusief:
Lunch, grotbiken, pauzedrankje, mergelworkshop en dinerbuffet!
Bijzonderheden:
Inclusief toegang tot de nieuwste ondergrondse attractie MergelRijk. Diner in de meest bijzondere Brasserie van Valkenburg.
Categorie:
Mergel en Grotbike arrangement
Mergel en Grotbike arrangement
Mergel en Grotbike arrangement