activiteiten-zuid-limburg

Activiteiten Zuid-Limburg

Al ruim 10 jaar biedt TIP Zuid-Limburg u de keuze uit een groot scala aan actieve arrangementen om uw actieve dag compleet te maken. Wij nemen elke denkbare zorg uit handen en passen het programma geheel naar wens aan.

Een van onze populairste actieve arrangementen is het Grotbiken. Grotbiken is een spectaculaire tak van sport die u in Europa enkel in de grotten van Zuid-Limburg kunt beoefenen. U legt een parcours van 8 tot 10 kilometer af door een imens gangenstelsel, maar liefst 40 meter onder de grond. U heeft de mogelijkheid deze unieke ervaring af te sluiten met een gezellige barbecue op ons sfeervolle ''grotterras''.

Brengt het grotbiken nog niet genoeg spanning met zich mee, kies dan voor onze Survival Grotten tocht of de Fear en Fun experience. Enkel gewapend met een kaars wordt u uitgedaagd uw weg te vinden door het gangenstelsel van Valkenburg. Tijdens deze tocht krijgt u tal van uitdagende opdrachten voorgeschoteld. U kunt hierbij denken aan Kruisboogschieten, netlopen of grotklimmen. Samenwerking staat bij deze activiteit hoog in het vaandel.

Bent u op zoek naar een actieve dag vol lol en gezelligheid? Dan is onze Zuid-Limburgse Zeskamp zeker aan te raden. Wij selecteren zes teambuilding activiteiten die tezamen uw dag compleet maken. Ons Zeskamp Teambuilding Arrangement is een uitstekend middel om op een sportieve en informele manier te ontspannen en teamgevoel te kweken of te versterken.

Met uw dagje uit wilt u natuurlijk uitpakken. Wanneer u kiest voor een van onze actieve arrangementen in Limburg bent u gegarandeerd van een gezellig en actief dagje uit.

De gekozen rubriek is niet actief of bevat nog geen actieve arrangementen. Probeer het later nog een keer.