uitstapjes-limburg

Uitstapjes Limburg

Een teamuitje op de planning staan? Boek dan nu uw uitje via TIP-Zuid Limburg, wij bieden u een enorm en divers aanbod in Teamuitjes in Zuid-Limburg. Zuid-Limburg is ''the place to be'' wanneer u  iets avontuurlijks wilt ondernemen. Door het rijke en afwisselende landschap is er voor ieder wat te doen te vinden. Ook als u het wat rustiger aan wilt doen bent u hier op uw plek. Naast dat dat wij survival en teambuilding arrangementen aanbieden kunt u bij ons namelijk ook deelnemen aan diverse creatieve workshops, feestavonden en dinerarrangementen.

Teambuilding is een van de kernwoorden in ons aanbod van Team-activiteiten. Men leert op een gezellige wijze samen te werken. Naast dat ons Teambuilding arrangement u en uw team een leuk dagje bezorgd kan het op lange termijn de samenwerking in het team bevorderen. 

Naast  samenwerking is de gezelligheid natuurlijk heel belangrijk. Als u voor een avondje vol lachen, gieren en brullen gaat raden wij aan te kijken naar ons PUB Quiz arrangement. Tussendoor  kunt u hierbij genieten van een compleet dinerbuffet, inclusief ijsdessert en onbeperkt drank! Bent u op zoek naar spanning en uitdaging? Kom rennen, klauteren en klimmen in een enorm strategisch fort, kruip in de huid van een geheim van geheim agent bij Mission Underground of ontdek de natuur tijdens een van onze survivalarrangementen.  

Wij maken elk programma speciaal voor u op maat! 

Rondleiding Maastricht

Rondleiding Maastricht
Maak kennis met het gezellige, historische en magische Maastricht tijdens de stadswandeling (rondleiding) onder leiding van onze enthousiaste stadsgidsen...
Lees verder
€ 15,00 per persoon