wijnproeverij-maastricht

Wijnproeverij Maastricht

Laat u verassen door de smaak van Maastricht in hoogwaardige soorten wijn. In deze workshop wordt u meegenomen in het ambacht van de wijnboer. U wordt ontvangen op een prachtige monumentale Limburgse hoeve, hier start tevens de rondleiding in onze speciaal aangelegde demonstratie wijngaard. Een gespecialiseerde wijnboer vertelt u alles over de teelt van de druiven en laat u kennis maken met de oorsprong van wijn.

De rondleiding wordt vervolgd in de wijnkelder waar de vinificatie en opslag van de wijnen plaatsvindt. Hier komt u meer te weten over de productie en het rijpingsproces van de wijnen. De rondleiding wordt afgesloten met een proeverij in het uniek ingerichte proeflokaal. Tijdens deze proeverij krijgt u de mogelijkheid om onder het genot van Limburgs roggebrood met kaas of ham, 3 van van onze typische Limburgse wijnen te proeven.

Deze workshop wordt als zeer gezellig en leerzaam ervaren. Er geldt een minimum van 15 personen wat betreft de deelname aan deze workshop, de kosten zullen €15 per persoon bedragen. Uiteraard maken wij dit programma graag, indien mogelijk, speciaal voor u op maat.

Onze wijnproeverij is ideaal voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellendag of elk ander teamuitje. Ook is deze workshop te combineren met een workshop in mergel bewerken of Boerengolf. Neem ook een kijkje bij onze ander Culinaire workshops en/of arrangementen zoals de workshop in koken, Cocktails maken of Vlaai bakken.

Mergelworkshop Wijnkoeler

Mergelworkshop: Leer uw eigen wijnkoeler maken in Valkenburg!
Tijdens deze mergelworkshop Wijnkoeler gaat u in het unieke grottenatelier, diep onder de grond in Valkenburg, aan de slag met uw blok mergel......
Lees verder
€ 39,50 per persoon