Aansprakelijkheid

Tip-ZuidLimburg.nl en haar eigenaren, medewerkers, en partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden, fouten, weglatingen of vertragingen in de informatie op de website. We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige directe, indirecte, incidentele of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website, het vertrouwen op deze informatie of het niet kunnen gebruiken van de website.

Links naar externe websites

Tip-ZuidLimburg.nl kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van dergelijke websites. Het gebruik van deze websites is op eigen risico van de gebruiker.

Privacy

Tip-ZuidLimburg.nl respecteert de privacy van haar bezoekers. We verzamelen en gebruiken persoonlijke informatie alleen in overeenstemming met ons privacybeleid en de toepasselijke wetgeving. Lees ons privacybeleid zorgvuldig door voor meer informatie over hoe we persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en beschermen.

Wijzigingen in de disclaimer

We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden op deze pagina gepubliceerd, dus controleer deze regelmatig om op de hoogte te blijven van eventuele updates. Door het gebruik van Tip-ZuidLimburg.nl, stemt u in met de huidige versie van deze disclaimer.

Contact

Als u vragen of opmerkingen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website.