kerst-2019

Christmas Fairytales Parade met kerstdinerbuffet Valkenburg

Speciaal Kerstmis Fairytales Parade Valkenburg arrangement op iedere woensdag en zaterdag, tot en met 28 december 2019. (behalve op 1e kerstdag)
Op bovengenoemde dagen ontvangen wij u in de heerlijk verwarmde, en sfeervol verlichtte Brasserie Daelhemergroeve in Valkenburg. In dit unieke restaurant serveren wij een heerlijk warm en koud dinerbuffet! Uiteraard zijn er diverse dinerbuffetten mogelijk.

Nadat u 2 uur lang heeft genoten van het dinerbuffet begeven uw gasten zich op eigen gelegenheid naar het centrum van de sfeervolle Kerststad Valkenburg. U wordt totaal in kerstsfeer gedompeld tijdens de kerstparade (Christmas Fairytales parade) door Valkenburg.

Tijdens Kerststad Valkenburg trekt twee maal per week een sprookjesachtige optocht (Christmas Fairytales Parade) door de oude straatjes van het stadje. De historische kern vormt een spectaculair decor voor de lichtstoet met rijkelijk versierde praalwagens en groepen dansers in prachtige kostuums.
 
Op een speciaal voor Kerststad gecomponeerd kerstnummer is stilstaan tijdens het kijken bijna onmogelijk. De lichtjes, dansers, wagens en de aanstekelijke muziek maken de Christmas Parade elk jaar weer tot één van de grote publiekstrekkers van Kerststad Valkenburg.

Arrangement Details

Plaats:
Valkenburg aan de Geul
Minimum personen:
10
Prijs per persoon:
€ 36,50 per persoon (vanaf)
Binnen of buiten:
Binnen / Buiten
Duur v/h Arrangement:
Ca. 3,5 uu
Inclusief:
Heerlijk warm en koud dinerbuffet
Bijzonderheden:
- Op woensdag start dit arrangement om 16.00 uur. Op 1e kerstdag is er geen parade. - Op zaterdag start dit arrangement om 17.00 uur.
Categorie:
Christmas Fairytales Parade met kerstdinerbuffet Valkenburg
Christmas Fairytales Parade met kerstdinerbuffet Valkenburg
Christmas Fairytales Parade met kerstdinerbuffet Valkenburg