kerst-2019

Kerstminiaturen in MergelRijk Valkenburg

Kerstminiaturen, Mergelbeelden en nog véél méér kerstbeleving!

In de grot van MergelRijk zijn er dit jaar nóg meer kerstminiaturen te bewonderen. U komt ogen tekort bij het zien van de vele details, honderden huisjes, bewegende attracties, duizenden figuranten en kerstbomen. De sfeervol verlichte grot met haar bijzondere kerstbeleving en prachtige beelden van mergel vertelt u ook nog alle interessante verhalen over grotten en mergel.  Iedereen mag zelf (gratis) een eigen mergel-souvenir maken in het grottenatelier. In een unieke film tekent de zandtovenaar, bekend van TV, het kerstverhaal. En sinds dit jaar een heus DINO Adventure! Ook voor kinderen is er veel te zien en te doen aan de hand van een spannende speurtocht. En tenslotte kunt u in het unieke grotrestaurant terecht voor een hapje en een drankje.

Openingstijden:
MergelRijk is tijdens Kerststad Valkenburg (15 november 2019 tot en met 5 januari 2020) dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. (kassa sluit om 16.00 uur). Behalve op Nieuwjaarsdag. MergelRijk is op beide Kerstdagen geopend!

MergelRijk ligt op slechts een paar minuten lopen van de Kerstmarkten in de grotten. Bel of mail voor informatie of een reservering: +31(0)43-6013186 – info@mergelrijk.nl.

Arrangement Details

Plaats:
Valkenburg
Minimum personen:
10
Prijs per persoon:
€ 7,00 per persoon
Binnen of buiten:
Binnen
Duur v/h Arrangement:
Ca 1,5 uur
Inclusief:
Entree tot MergelRijk, Unieke film van de MergelTovenaar, Gratis bewerken van een mergelblokje tot kerstsouvenir!
Bijzonderheden:
De mooiste kerstgrot van Valkenburg! GEREDUCEERD TARIEF!
Categorie:
Kerstminiaturen in MergelRijk Valkenburg
Kerstminiaturen in MergelRijk Valkenburg
Kerstminiaturen in MergelRijk Valkenburg