Vindt er binnenkort een familiereünie plaats en zit u in de organisatie of bent u degene die voor u en uw collega’s een uitje moet plannen? Weet u niet hoe u moet beginnen? TIP Zuid-Limburg biedt een ruim aanbod aan groepsactiviteiten Limburg aan en helpt u dus op die manier op weg. Één of meerdere groepsactiviteiten Limburg die echt alle leden binnen uw groep zal bevallen, zit er gegarandeerd tussen. We geven u hieronder alvast een aantal opties: twee in Maastricht en 1 in Valkenburg.

 

Maastricht: het wijngoed en wijnproeverij-arrangement
Houden uw collega’s of familieleden van wijn en zouden ze daar ook het liefst alles over willen weten? Kom dan naar Maastricht voor het wijngoed en wijnproeverij-arrangement, één van de meest ontspannen groepsactiviteiten Limburg die u bij TIP Zuid-Limburg kunt boeken.
 
Wanneer u dit arrangement besluit te reserveren, ontvangen we u op een prachtige monumentale Limburgse hoeve waar u vervolgens een interessante rondleiding krijgt. Bij de hoeve hebben we speciaal voor u en de leden van uw groep een demonstratie-wijngaard aangelegd, waar we u uitleggen hoe de teelt van druiven in z’n werk gaat.
 
We vervolgen de rondleiding in de wijnkelder waar de vinificatie en de opslag plaatsvindt. Het vinificatieproces begint met het persen van de druiven, in de moderne computergestuurde pneumatische pers. Daarna volgt de temperatuur gestuurde vergisting van het verkregen druivensap in grote roestvrijstalen vaten. De dan ontstane jonge wijn krijgt nog zes maanden de tijd om in de vaten te rijpen, waarna de wijn gebotteld wordt. In de fles krijgt de wijn nog voldoende gelegenheid om verder te rijpen.
 
We sluiten de rondleiding af met een proeverij in het proeflokaal. Tijdens de proeverij worden drie verschillende wijnen van ons eigen wijngoed aangeboden, met daarbij Limburgs roggebrood met kaas of ham.
 
Net als veel van de andere groepsactiviteiten die bij TIP Zuid-Limburg te boeken zijn, is deze activiteit bedoeld voor groepen van 15 personen of meer.

 

 

Maastricht: de workshop “Cocktail shaken:”
Bestaat uw groep familieleden of vrienden uit net iets minder dan 15 personen, dan kunt u deelnemen aan de workshop “Cocktail shaken”. Tijdens deze workshop leert u shaken, stirren, blenden en strainen. Die technieken heeft u nodig om een Mojito, een Mai-Tai, een Jellyfish of een Cosmopolitan op de juiste manier te kunnen maken. De workshop “Cocktail shaken” vindt plaats in Maastricht en is één van de groepsactiviteiten Limburg waarin een aantal gastvrije barkeepers u alle geheimen leert van deze en andere lekkere cocktails. Ook serveren zij u ook enkele voorbeeldcocktails.

Uiteraard worden u en de leden van uw groep daarna uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan. We weten nooit precies van tevoren te vertellen hoe de workshop zal gaan verlopen, maar dat het gezellig gaat worden staat in ieder geval vast.

Wilt u deze workshop reserveren, dan dienen alle leden van uw groep natuurlijk wel 18 jaar of ouder te zijn.

 

 

Valkenburg: Het Spookgrot buffetarrangement
Het Spookgrot buffetarrangement is één van de groepsactiviteiten Limburg die in Valkenburg plaatsvindt. Kiest u voor dit arrangement, dan bevindt uw startpunt zich op de parkeerplaats van De Feestgrot. Als u daar even heeft staan wachten, trekt een verdwaalde gids plotseling uw aandacht. Het blijkt dat hij u graag mee wil nemen naar zijn bijzondere grot. Ondanks het feit dat u het niet vertrouwt, gaat u mee. Er wacht u een spannend avontuur door de Spookgrot!

Na afloop van dit ietwat griezelige avontuur krijgt u in de Feestgrot een borrel geserveerd om een beetje bij te komen.

Daarna gaat u ook nog genieten van een heerlijk warm en koud dinerbuffet in diezelfde Feestgrot, inclusief ijsdessert. Een leuke bijkomstigheid is dat wij gedurende het buffet onbeperkt drank serveren, dit is reeds bij de prijs inbegrepen! Ideaal, toch?

 

Voor dit arrangement geldt dat uw groep minimaal 15 personen dient te tellen.


Staat één van uw vrienden of vriendinnen op het punt om te gaan trouwen? Neem hem of haar dan mee op pad op zijn of haar vrijgezellendag. TIP Zuid-Limburg biedt allerlei activiteiten aan, die leuk zijn voor zowel dames als heren. Om u een idee te geven van de mogelijkheden rondom een vrijgezellendag, georganiseerd door TIP Zuid-Limburg, doen we u hieronder een drietal suggesties: twee in Maastricht en 1 in Valkenburg.

 

Maastricht: workshop cocktail shaken
Bent u vooral op zoek naar een gezellig vrijgezellenfeest? Kies dan voor  de workshop cocktail shaken. Degene die de workshop leidt weet als geen ander gezelligheid met het geven van interessante informatie te combineren. En natuurlijk laten de barkeepers u van de lekkerste cocktails proeven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Mojito, een Mai-Tai, een Jellyfish of een Cosmopolitan? Nadat u exact heeft kunnen proeven hoe deze cocktails zouden moeten smaken, gaat u ze stap voor stap zelf leren maken. Na afloop van de workshop cocktail shaken, zult u de drankjes met gemak en in één vloeiende beweging kunnen shaken, stirren, blenden en/of strainen. Om deel te mogen nemen aan deze workshop hebben we slechts één belangrijke voorwaarde: alle deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn.

De workshop is te boeken voor groepen bestaande uit 10 personen of meer.

 

 

Maastricht: Zeskamp
Bent u vooral op zoek naar een sportief vrijgezellenfeest? In Maastricht of eigenlijk net buiten Maastricht kunt u veel lol hebben door deel te nemen aan een heuse Zeskamp. U moet alleen wel tegen een beetje spierpijn tijdens en na afloop de Zeskamp kunnen. Tijdens de Zeskamp zult u vooral spierpijn van het lachen krijgen en na afloop zult u de échte spierpijn pas voelen.

Gedurende de Zeskamp gaat u onder meer levend tafelvoetballen en sumoworstelen. U heeft ongetwijfeld wel eens tafelvoetbal gespeeld. Extra leuk wordt dit spel als u zelf het poppetje in het grote opblaasbare spel van maar liefst 12 meter lang bent. Levend tafelvoetballen wordt gespeeld met twee teams van 6 personen en is niet alleen onvergetelijk om te doen, maar zeker ook onvergetelijk om naar te kijken! Bij het sumoworstelen gaat u de ring in en het gevecht aan met de aanstaande bruid of bruidegom of met één van de anderen. U krijgt tijdelijk het lichaam van een echte sumoworstelaar aangemeten en moet het gevecht uiteraard zien te winnen!

De zeskamp is te boeken voor groepen bestaande uit 12 personen of meer.

 

Valkenburg: vlaai- en mergelworkshop
Vindt u het lastig om één activiteit voor de vrijgezellendag te bepalen? Kies dan voor de vlaai- en mergelworkshop, een combinatieworkshop. Op de dag dat u voor de combinatieworkshop naar Valkenburg afreist, wordt u om te beginnen ontvangen met een vers kopje koffie of thee met een stuk verrukkelijke Limburgse vlaai. Vervolgens mag lekker aan de slag en brengt onze bakster u de fijne keepjes van het bakken van zo’n vlaai bij. Voor de vulling van de vlaai maken u, uw groep en onze bakster zoveel mogelijk gebruik van biologische en streekproducten. Als het tijd is om de vlaaien te laten garen, worden deze in een traditionele houtoven geplaatst.

Terwijl de vlaaien gebakken worden, brengt u een bezoek aan MergelRijk, een ondergrondse attractie die zich bevindt in de meest veelzijdige grot van Valkenburg. Eenmaal daar aangekomen leert u in MergelRijks eigen grottenatelier en onder leiding van een professionele mergelbeeldhouwer een mergelblokje bewerken tot een fraaie creatie, die u natuurlijk ook mee naar huis mag nemen.

Na afloop van het mergelbeeldhouwen is het slechts een kwestie van het volgen van het geurspoor dat leidt naar de vlaaien waar u en uw groep vóór het bezoek aan bezig waren. Deze kunnen dan de oven uit om geproefd te worden.

De vlaai- en mergelworkshop is te boeken voor groepen bestaande uit 12 personen of meer.

 

Waar u – voor de te organiseren vrijgezellendag – uw keuze ook op zult laten vallen, wij wensen u alvast veel plezier.

 

Bent u eigenaar van een bedrijf en wilt u dat u en uw collega’s elkaar eens binnen een heel andere setting en op een heel andere manier beter leren kennen? Wellicht is het dan een idee een bedrijfsuitje Valkenburg te laten plaatsvinden. Valkenburg biedt ongekend veel mogelijkheden op het gebied van bedrijfsuitjes en bij TIP Zuid-Limburg helpen we u graag bij het vinden van het bedrijfsuitje dat het best bij u, uw bedrijf en uw team past.

MergelRijk

Één van de meest bijzondere attracties die er in Valkenburg te vinden is, is MergelRijk. Deze volledig ondergrondse attractie is dé plek waar u alles te weten komt over mergel, de geschiedenis van mergel en de mergelgrotten.

MergelRijk is een speciaal bedrijfsuitje Valkenburg omdat, als u en uw collega’s de attractie eenmaal binnen zijn, u gegarandeerd een indrukwekkende dag zult gaan beleven.

De activiteiten binnen MergelRijk zijn grofweg in te delen in twee categorieën: ‘Luisteren en kijken’ en ‘Zelf aan de slag’.

 

Luisteren en kijken
U gaat ontdekken wie de Bokkenrijders waren en hoe en waarom zij ooit samenkwamen, u gaat erachter komen hoe vleermuizen leven, meer te weten komen over hoe grotchampignons gekweekt en geplukt worden, met eigen ogen zien hoe fossielen ooit werden opgegraven en hoe zogenaamde blokbrekers vroeger blokken mergel uit de grotten wisten te ontginnen.

Verder neemt MergelRijk u mee terug naar de tijd van Mosasaurussen in de Krijtzee, naar een schuilkapel, naar een grotwoning en naar de geheime bergplaats voor nationale kunstschatten in tijden van oorlog. U krijgt te zien hoe Mosasaurussen op jacht gingen, hoe de laatste grotbewoonster haar leven leefde en nog veel meer.

 

Zelf aan de slag
Omdat MergelRijk over een eigen grottenatelier beschikt, kunt u daar ook wanneer u maar wilt mergel leren bewerken. Er worden in het atelier namelijk allerlei mergelworkshops georganiseerd. De workshop TEAM is ideaal om tijdens uw bedrijfsuitje Valkenburg aan deel te nemen. Voorafgaand aan deze workshop, die 150 minuten duurt, bepalen we samen met uw medewerkers hoe het programma er precies uit gaat zien. Wat echter in ieder geval zo is, is dat samenwerking tijdens deze workshop het belangrijkste thema is. Elke deelnemer gaat zelfstandig aan de slag, maar er zal gezamenlijk aan één project gewerkt (moeten) worden. Wat voor project dat kan zijn? Een schaakspel van mergel, dat uiteraard bestaat uit heel veel verschillende onderdelen, of een totempaal van mergel, die tegen het eind van de workshop gezamenlijk opgebouwd dient te worden.

Bij dit bedrijfsuitje Valkenburg gaan we uit een groep collega’s bestaande uit minimaal 10 personen.

De Spookgrot

Houdt u wel een beetje van griezelen, dan kunt u ook besluiten om als bedrijfsuitje Valkenburg een bezoek te brengen aan de Spookgrot. Nadat u met uw collega’s de grot bent binnengestapt, wacht u een heuse spooktocht. Tijdens deze spooktocht denkt u een doodgewone, gezellige rondleiding te krijgen… totdat de gids u en uw groepsleden opeens alleen in het donker achterlaat en er een sjofel geklede archeoloog tevoorschijn komt. In het begin lijkt hij niet zo gediend te zijn van de groep mensen die op zijn vingers komt kijken, maar niet lang daarna neemt hij u allen mee in een verhaal over de heer Reginald van Valkenburg, die nadat hij vermoord werd, alleen in de grotten van Valkenburg is achtergelaten. Zijn geest waart nog altijd rond en is alleen rustig wanneer iemand met een rein hart de spaarzaam verlichte grotten trotseert. Als dat maar goed gaat…

Net als bij het bedrijfsuitje Valkenburg in Mergelrijk moet uw groep collega’s bij een bezoek aan de Spookgrot uit tenminste 15 personen bestaan.

 

De Feestgrot

Is het voor u voldoende om – in plaats van een volledig bedrijfsuitje Valkenburg – een avondje met uw collega’s samen te zijn, zonder dat er al te veel op het programma staat? Dan is de Feestgrot de ideale plek voor u. De Feestgrot is een unieke locatie waar meestal huwelijksfeesten georganiseerd worden, maar waar zeker ook bedrijfsfeestjes gehouden kunnen worden. De Feestgrot biedt voldoende ruimte voor gezelschappen, bestaande uit 10 tot 450 personen. Neem gerust contact op als u meer wilt weten over de verschillende opties bij het plannen van een avond in de Feestgrot.

Wat het ook wordt, wij wensen u bij voorbaat veel plezier in het mooie Valkenburg.

 
Lekker bezig zijn en tegelijkertijd iets leren: het kan wanneer u deelneemt aan één van de vele workshops Limburg die TIP Zuid-Limburg aanbiedt. Wordt het een workshop Limburg met een sportief randje, een workshop Limburg met een ‘natuurlijk’ randje, een workshop Limburg met een culinair randje? U mag het zeggen!
 
Sportief in Valkenburg: het Mergel en Grotbike arrangement
Wanneer u het Mergel en Grotbike arrangement besluit te boeken, krijgt u allereerst een lunchbuffet geserveerd. Daarna wandelt u door de nieuwe ondergrondse attractie MergelRijk naar het mergelatelier in de grotten. In dit atelier gaat de workshop Limburg beginnen.

Tijdens die workshop krijgt u van ons een mergelblokje van ongeveer 20 x 15 x 8 cm waarvan u een mooi aandenken leert maken. Een professionele mergelbeeldhouwer helpt u hier bij, dus u hoeft nog helemaal geen volleerd mergelkunstenaar te zijn.

Besluit u het Mergel en Grotbike arrangement te boeken, dan wordt u getrakteerd op een gezellige, creatieve workshop, die plaatsvindt in een zeer bijzondere omgeving.

Als de workshop Limburg afgelopen is en u uw pauzedrankje heeft opgedronken, gaat u grotbiken. Grotbiken is een activiteit die nog nergens anders wordt gedaan en is daardoor uniek in Europa.
 
Wat gaat u precies doen?
Op een speciaal voor de grot aangepaste mountainbike (een grotbike) gaat u een parcours van 8 tot 10 kilometer afleggen door het immense gangenstelsel van de grotten van Valkenburg, 40 meter onder de grond. Onder leiding van een ervaren gids gaat u op zoek naar de mooiste plekjes van de grotten. Onderweg zal de gids u het één en ander vertellen over de grotten en kunt u genieten van de zeer aparte sfeer die er in de grotten hangt. Elke grotbike is uitgerust met speciale verlichting en iedereen krijgt een helm voor de veiligheid. De gids zal verder het tempo aanpassen aan de wensen van de groep.

Op de verrassendste locatie onder de grond in Valkenburg sluit u de dag af met een heerlijk dinerbuffet inclusief ijsdessert en onbeperkt drank.

Dit arrangement inclusief workshop Limburg is te boeken voor groepen bestaande uit 10 personen of meer.
 


 
‘Natuurlijk’ in Valkenburg: een dag werken in de Limburgse natuur
Wanneer u kiest voor de workshop Limburg een dag werken in de Limburgse natuur, gaat u zich, in samenwerking met stichting IKL (Instandhouding Kleine Landschapselementen in Limburg), een dag inzetten voor het behoud van de plaatselijke natuur. Wij zien deze workshop Limburg als een echt maatschappelijk verantwoord uitstapje.
 
Wat gaat u precies doen?
U gaat ongeveer 3,5 uur bomen vellen, zeisen of poelen uitbaggeren. Op de mooiste plekjes van Zuid-Limburg gaat u aan de slag in de natuur. U zorgt samen met uw groep voor de uitvoering van het werk op het terrein. Het kan gaan om het knotten van wilgen, het snoeien van holle wegen of het uitbaggeren van poelen. Ook zijn er mergel- of steengroeven waar voor zeldzame dieren gewerkt moet worden. U kunt kiezen uit fysiek zwaar of fysiek licht werk. Ook de locatiekeuze of de aard van het werk worden in overleg bepaald.

Indien gewenst kunnen wij uw dag compleet maken met een heerlijke lunch vooraf of een dinerbuffet achteraf.

Dit arrangement inclusief workshop Limburg is te boeken voor groepen bestaande uit 10 personen of meer.
 


 
Culinair in Maastricht: Cocktail Shaken
Wilt u dat uw workshop Limburg een culinair tintje heeft? Neem dan deel aan en de workshop Cocktail Shaken in hartje Maastricht. De barkeeper die de workshop leidt weet als geen ander gezelligheid met het geven van interessante informatie te combineren. En natuurlijk laat hij ook een door hem bereide cocktail proeven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Mojito, een Mai-Tai, een Jellyfish of een Cosmopolitan?
 
Wat gaat u precies doen?
Nadat u exact heeft kunnen proeven hoe een goede cocktail zou moeten smaken, gaat u deze met uw groep stap voor stap zelf leren maken. Na afloop van de workshop Cocktail Shaken, zult u uw drankjes met gemak en in één vloeiende beweging kunnen shaken, stirren, blenden en/of strainen. Om deel te mogen nemen aan deze workshop moet iedereen echter wel minimaal 18 jaar oud zijn en moet uw groep uit minimaal 10 personen bestaan.
 

 

Samen eropuit is natuurlijk altijd gezelliger dan alleen. TIP Zuid-Limburg biedt daarom verschillende interessante, spannende en leuke uitstapjes Zuid Limburg die perfect geschikt zijn voor groepen bestaande uit 10 personen of meer. Zo wordt er een aantal uitstapjes in Maastricht en een aantal in Valkenburg georganiseerd. Hieronder lichten we er drie voor u uit.

 

Maastricht: Beleving Maastricht

 

De titel “één van de vele uitstapjes Zuid Limburg” die we kort bespreken verraadt het al: Beleving Maastricht vindt plaats in het fraaie Maastricht. Wanneer u dit uitstapje boekt, gaat u een wandeling van ongeveer 3 uur maken langs de mooiste plekjes van de historische binnenstad.

De dag waarop u uw uitstapje Zuid Limburg heeft gereserveerd, wordt uw groep van minimaal 15 personen eerst ontvangen met een drankje en daarna begint u aan uw tocht door de stad. Tijdens die tocht, krijgt u ook een paar vragen voorgeschoteld die u onderweg dient te beantwoorden. De antwoorden op de vragen worden na afloop van de tocht op een gezellige locatie nagekeken, terwijl we u wederom een drankje aanbieden.

Degene die geen of het minst aantal vragen fout beantwoord heeft, krijgt van ons een typisch Maastrichtse prijs overhandigd.

Wilt u Beleving Maastricht na 18.00 uur laten beginnen, dan betekent dit dat u een kleine toeslag moet betalen. Heeft u nog speciale wensen, dan kunt u die ook aan ons doorgeven. Waar mogelijk bieden we u namelijk met alle plezier een programma op maat aan.

 

Valkenburg: Handboog- en Kruisboog in de Valkenburgse grotten

 

Kiest u voor het arrangement handboog- en Kruisboog in de Valkenburgse grotten dan kiest u voor één van de competitieve uitstapjes Zuid Limburg die bestaat uit een clinic handboogschieten en kruisboogschieten in de eeuwenoude Valkenburgse grotten.

U wordt ontvangen met een welkomstdrankje. Hierna volgen een aantal hand- en kruisbooginstructies door onder meer voormalig Nederlands kampioenen.

Aansluitend kunt u deelnemen aan de eerste oefenronden en competities kruisboogschieten met aan het eind een finaleronde tussen de beste heren en dames.

Vervolgens kunt u deelnemen aan het handboogschieten dat begint met een individueel spel en een teamspel waarbij u de juiste spelstrategie moet zien te bedenken.

Aan het eind wordt een spannende knock-out ronde gespeeld waaruit zal blijken wie de echte Willem of Wilhelmina Tell is.

Deze activiteit duurt zo’n 2 uur en is alleen te boeken voor groepen van 10 personen of meer en in combinatie met lunch of dinerbuffet in De Feestgrot. De Feestgrot is de meest verrassende ondergrondse horecagelegenheid van Valkenburg – in de grotten van Valkenburg.

 

 

Valkenburg: Vlaai bak en mergelworkshop Valkenburg

 

Vindt u het lastig om uit al die uitstapjes Zuid Limburg te kiezen? Boek dan een combinatieworkshop als die van het vlaai bakken en mergelbeeldhouwen. Op de dag dat u voor de combinatieworkshop naar het Zuid-Limburgse Valkenburg afreist, wordt u om te beginnen ontvangen met een vers kopje koffie of thee met een stuk verrukkelijke Limburgse vlaai. Vervolgens mag u zelf aan de slag en brengt onze bakster u de fijne keepjes van het zelf bakken van zo’n vlaai bij. Voor de vulling van de vlaai maken u, uw groep en onze bakster zoveel mogelijk gebruik van biologische en streekproducten. Als het tijd is om de vlaaien te laten garen, worden deze in een traditionele houtoven geplaatst.

Terwijl de vlaaien gebakken worden, brengt u een bezoek aan MergelRijk, een vrij nieuwe, volledig ondergrondse attractie, die zich bevindt in de meest veelzijdige grot van Valkenburg. Eenmaal daar aangekomen leert u in MergelRijks eigen grottenatelier en onder leiding van een professionele mergelbeeldhouwer een mergelblokje bewerken tot een fraaie creatie, die u natuurlijk ook mee naar huis mag nemen.

Na afloop van het mergelbeeldhouwen is het slechts een kwestie van het volgen van het geurspoor dat leidt naar de vlaaien waar u en uw groep vóór het bezoek aan bezig waren. Deze kunnen dan inmiddels uit de oven om geproefd te worden.

Dit onderdeel van uw uitstapje Zuid Limburg duurt zo’n 4,5 uur en is te boeken vanaf 12 personen. Om uw uitstapje Zuid-Limburg helemaal compleet te maken zou u het ook nog kunnen uitbreiden met een lunch vooraf of een borrel of diner achteraf.

Op welk van de uitstapjes Zuid Limburg uw keuze ook valt, wij wensen u alvast heel veel plezier!

 

 

Bent u degene die altijd allerlei groepsuitjes Limburg plant, bijvoorbeeld voor uw familie, vrienden of collega’s? Lukt dit u altijd wel, maar kunt u deze keer wel wat hulp gebruiken? TIP Zuid-Limburg staat graag voor u klaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van de workshop “Cocktail shaken” in Maastricht of het Grotbiken-arrangement en het Spookgrot buffetarrangement, twee groepsuitjes Limburg die plaatsvinden in Valkenburg?

De workshop “Cocktail shaken” – Maastricht

 

Zeggen de termen shaken, stirren, blenden of strainen u iets? Heeft u weleens een Mojito, een Mai-Tai, een Jellyfish of een Cosmopolitan gemaakt? Zou u dit willen leren? De workshop “Cocktail shaken” vindt plaats in Maastricht en is één van de groepsuitjes Limburg waarin een aantal gastvrije barkeepers u alle geheimen leert van deze en andere lekkere cocktails. Ook serveren zij u ook enkele voorbeeldcocktails.

 

Uiteraard worden u en uw groep daarna uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan. Geen enkele workshop verloopt hetzelfde, maar tot nu toe leverden alle eerdere workshop “Cocktail shaken” in ieder geval veel gezelligheid, vrolijk uitziende en heerlijk smakende zelfgemaakte cocktails op, gecreëerd door onze barkeepers en door alle leden van uw groep. Om deel te mogen nemen aan deze workshop moet iedereen wel 18 jaar of ouder zijn.

 

De workshop is te reserveren voor groepen bestaande uit minimaal 10 personen.

Het “Grotbiken-arrangement” – Valkenburg

 

Eén van de groepsuitjes Limburg die in Valkenburg plaatsvindt, is het “Grotbiken-arrangement”. Heeft u dit arrangement geboekt, dan begint u de (mid)dag met een heerlijk ontspannen lunchbuffet in De Feestgrot. Als u gegeten heeft, is het tijd om de nodige inspanning te leveren en gaat u richting de Sibbergroeve, het startpunt van het grotbikeparcours. Bij het grotbiken door de Slibbergroeve maakt u een bijzondere tocht door het kilometerslange gangenstelsel van de groeve. De professionele gids die de hele weg met u meefietst, zal u tijdens de tocht van alles vertellen over de geschiedenis van de Sibbergroeve. Daarnaast zal die gids het fietstempo aanpassen aan dat van u en uw groepsleden, ook wanneer u niet allemaal de conditie van een topsporter heeft. Dit maakt grotbiken tot een activiteit die voor iedere leeftijd geschikt is. Je moet alleen wel minimaal 1,40 meter lang zijn om op een grotbike te kunnen passen.

 

Bent u aan het einde van het grotbikeparcours, dan kunt u genieten van een lekkere, welverdiende borrel of een heerlijk niet-alcoholisch drankje in De Feestgrot, de grot waar u de dag begon. U kunt daarbij kiezen uit verschillende soorten bier, diverse frisdranken, huiswijnen, vruchtensappen, mineraalwaters, koffie en thee. Hierbij serveren wij een borrelgarnituur (4 warme hapjes per persoon) en een notenmelange op tafel.

 

Dit arrangement is te boeken voor groepen vanaf 10 personen.

Het Spookgrot buffetarrangement – Valkenburg

 

Eén van de andere groepsuitjes Limburg die plaatsvindt in Valkenburg is het Spookgrot buffetarrangement. Kiest u voor dit arrangement, dan is uw startpunt de parkeerplaats van De Feestgrot. Als u daar even heeft staan wachten, trekt plotseling een verdwaalde gids uw aandacht. Het blijkt dat hij u graag mee wil nemen naar zijn bijzondere grot. Ondanks het feit dat u het niet vertrouwt, gaat u mee. Er wacht u een spannend avontuur door de Spookgrot!

 

Na afloop van dit ietwat griezelige avontuur krijgt u in De Feestgrot een borrel geserveerd om een beetje bij te komen.

 

Daarna gaat u ook nog genieten van een heerlijk warm en koud dinerbuffet in De Feestgrot, inclusief ijsdessert. Eem leuke bijkomstigheid is dat wij gedurende het buffet onbeperkt drank serveren, dit is reeds bij de prijs inbegrepen! Ideaal, toch?

 

Om deel te kunnen nemen aan het Spookgrot buffetarrangement dient uw groep te bestaan uit minimaal 15 personen.

Programma op maat

 

Voor alle drie de hierboven uitgelichte groepsuitjes Limburg geldt dat ze speciaal voor u en uw groep op maat gemaakt kunnen worden. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact op. We vertellen u met alle plezier wat verschillende mogelijkheden zijn.

 

Hoe lekker is het om even een (mid)dagje weg te zijn van kantoor en bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsuitje Limburg uw collega’s op een heel andere manier te leren kennen? Of om als baas uw medewerkers op een leuke manier te bedanken voor hun inzet en enthousiasme op de werkvloer? TIP Zuid-Limburg is gespecialiseerd in bedrijfsuitjes Limburg en biedt allerlei eenvoudig te reserveren originele activiteiten aan die deze dag mede tot een succes zullen maken. We lichten er hieronder 3 voor u uit.

 

Beleef Maastricht – Maastricht

 

Het zal u niet verbazen wanneer we u vertellen dat “Beleef Maastricht” één van de bedrijfsuitjes Limburg is die plaatsvindt in Maastricht. Besluit u deel te nemen aan deze activiteit, dan gaat u met uw collega’s een wandeling maken langs de mooiste plekjes van de historische binnenstad van Maastricht.

 

Tijdens deze wandeling zal de nadruk op het op een plezierig wijze kennismaken met Maastricht liggen, maar u zult tegelijkertijd actief en competitief met uw collega’s bezig zijn.

 

Nadat we u ontvangen hebben met een welkomstdrankje, gaat uw wandeling door Maastricht van start. Tijdens de wandeling krijgt een lijstje met vragen die u in groepjes dient te beantwoorden. Zit de wandeling erop en zijn alle vragen beantwoord, dan worden deze op een gezellige locatie nagekeken. Hier krijgt u wederom een lekker drankje geserveerd.

 

Degenen die alle vragen of de meeste vragen goed blijkt te hebben, winnen een typisch Maastrichtse prijs.

 

Niet bij alle bedrijfsuitjes Limburg is het mogelijk, maar wel bij “Beleef Limburg”: u kunt deze activiteit ook om 18.00 uur laten beginnen. U betaalt hiervoor echter wel een kleine toeslag.

 

Om aan deze activiteit deel te kunnen nemen dient uw groep uit minimaal 15 personen te bestaan.

 

Culinaire slentertocht Valkenburg – Valkenburg

 

De titel verraadt het eigenlijk al een beetje, maar één van de bedrijfsuitjes Limburg die in Valkenburg plaatsvindt, is de “Culinaire slentertocht Valkenburg”. Heeft u dit arrangement gereserveerd, dan gaat u al slenterend genieten van de vele bezienswaardigheden die Valkenburg te bieden heeft en terwijl u dat doet stopt u onderweg bij 3 culinair hoogstaande eetgelegenheden. 3 eetgelegenheden betekent 3 gangen (in totaal), bestaande uit typisch Limburgse streekgerechten. Onze enthousiaste gids zal u tijdens de tocht begeleiden en u alles vertellen over dit bekende stadje. Een lekkerdere én gezelligere manier om kennis te maken met Valkenburg is er haast niet.

 

Om aan deze activiteit deel te nemen dient uw groep uit minimaal 10 personen te bestaan.

 

Foto speurtocht Valkenburg – Valkenburg

 

De “Foto speurtocht Valkenburg” is ook één van de vele bedrijfsuitjes Limburg waar u uit kunt kiezen. Voorafgaand aan deze activiteit krijgt u alle materialen die u nodig heeft en daarna gaat u op pad.

 

De bedoeling is dat u aan de hand van een aantal foto’s een bepaalde route door Valkenburg vindt. Onderweg moet u, aan de hand van diezelfde foto’s, vragen beantwoorden. Op zo’n manier komt u er op een creatieve manier achter wat Valkenburg allemaal te bieden heeft. En dat is maar dan u nu misschien denkt.

 

Veel dingen moeten een beetje een verrassing blijven, maar we kunnen u wel alvast verklappen dat in Valkenburg een middeleeuws centrum hand in hand gaat met nieuwbouw. Ook kunnen we u nu alvast verklappen dat u ongetwijfeld gaat genieten van de schitterende natuur die in Valkenburg te vinden is.

 

Het is wellicht niet heel bescheiden om te zeggen, maar we denken dat dit misschien wel één van de leukste fotospeurtochten van Valkenburg is en daarmee misschien ook wel één van de leukste bedrijfsuitjes Limburg.

 

Maar let op! Het reserveren van deze fotospeurtocht is alleen mogelijk in combinatie met vooraf koffie met een stuk vlaai of een lunchbuffet in onze brasserie.

 

Verder kunnen we – tegen betaling – diverse prijzen voor de winnaars van de speurtocht verzorgen zoals bonbons in de vorm van mergelblokjes, mergelsouvenirs, mergelwaxinelichtjes, vlaaien, streekgerechten, pakketten of iets anders.

 

Om aan deze activiteit deel te nemen dient uw groep uit minimaal 10 personen te bestaan.

 

Graag tot zien in het fraaie Limburg!

 

Houdt u van wijn en wilt u daar ook graag van alles over weten? Dan is het een goed idee deel te nemen aan een wijnproeverij Limburg van TIP Zuid-Limburg. Er zijn er meerdere, dus om de keuze wat gemakkelijker te maken, lichten we er hieronder een aantal voor u uit.

 

Wijngoed en wijnproeverij Maastricht

 

Kiest u voor Wijngoed en wijnproeverij Maastricht dan houdt dat in dat u een rondleiding krijgt die meer dan de moeite waard is. En dat merkt u al meteen bij aankomst. U wordt namelijk ontvangen op een prachtige monumentale Limburgse hoeve.

 

Bij deze hoeve is een zogeheten demonstratie-wijngaard aangelegd, waar meer over druiventeelt druiven wordt verteld. De kwaliteit van de druiven vormt de basis van de wijn.

 

Hierna gaat de rondleiding verder in de wijnkelder waar de vinificatieproces en de opslag plaatsvindt. Het proces begint met het persen van de druiven – in een moderne computergestuurde pneumatische pers. Het proces gaat verder met de vergisting: de temperatuur gestuurde vergisting van het verkregen druivensap in grote roestvrijstalen vaten. De dan ontstane jonge wijn krijgt nog zes maanden de tijd om in de vaten te rijpen, waarna het bottelen plaatsvindt. In de fles krijgt de wijn nog voldoende gelegenheid om verder te rijpen.

 

De rondleiding wordt afgesloten met een proeverij. De ruimte waar de wijnproeverij Limburg plaatsvindt, is groot genoeg om er groepen te ontvangen. Tijdens de proeverij worden drie verschillende wijnen van onze eigen wijngoed aangeboden, met daarbij Limburgs roggebrood met kaas of ham.
Om aan deze activiteit deel te nemen moet uw groep bestaan uit minimaal 15 personen.

 

Boerengolf en Wijngoed bedrijfsuitstapje

 

Wanneer u kiest voor het Boerengolf en Wijngoed bedrijfsuitstapje combineert u een wijnproeverij Limburg met boerengolf.

 

Bij aankomst op het sfeervolle wijngoed, midden in het Limburgse heuvelland, gaat de wijnproeverij beginnen. U start in het proeflokaal met een eerste glas wijn. Daarna vertelt een gids u meer over de geschiedenis van het wijngoed. In de zomer gaat u hiervoor, indien het weer dit toelaat, de wijngaard zelf in.

 

Aansluitend maakt u, onder het genot van een tweede glas wijn, kennis met de ruimte waar de wijnpers en andere apparatuur staat. Hier zal de gids u meer over het vinificatieproces vertellen. Natuurlijk krijgt u de ruimte te zien waar zich de wijnvaten en wijnflessen bevinden. De uitgebreide proeverij Limburg eindigt waar u de proeverij begonnen bent: in het proeflokaal. Dit is waar u dan, onder het genot van een derde glas wijn, even kunt bijkomen.

 

Maar niet te lang, want na de wijnproeverij Limburg kunt u gaan genieten van een heerlijke Limburgse lunch en na de lunch is het tijd voor een potje boerengolf.

 

Onze 9 holes boerengolfbaan is circa 10 hectaren groot en ligt in het schitterende glooiende Zuid-Limburgse heuvellandschap. Bij het boerengolf dient u met zo weinig mogelijk slagen de bal in de hole te slaan.

 

In de maanden april tot en met oktober kunt u zelfs een koeienkudde met kalveren op de boerengolfbaan tegenkomen. U speelt dan tussen de koeien. Hoe grappig is dat!

 

Om aan deze activiteit deel te nemen moet uw groep bestaan uit minimaal 15 personen.

 

 

Mergelworkshop Wijnkoeler in Valkenburg

 

Wat is er leuker voor wijnliefhebbers om zelf een eigen wijnkoeler te maken? Heeft u net deelgenomen aan een wijnproeverij Limburg? Dan kunt u daarna meteen een wijnkoeler maken in het grottenatelier van MergelRijk. Hoe dat leert u van professionele mergelbeeldhouwers tijdens een speciale mergelworkshop die 150 minuten duurt.
Om aan deze activiteit deel te nemen moet uw groep bestaan uit minimaal 10 personen.
Deze mergelworkshop is overigens daarna goed te combineren met een heerlijke koffie met een stuk verse vlaai, of een volledig dinerbuffet in het grotcafé!

 

 

TIP Zuid-Limburg is met alle plezier uw partner wanneer u op zoek bent naar een leuke, sportieve, creatieve of culturele activiteit in of rond de mergelgrotten van Valkenburg en in of rond Maastricht. TIP Zuid-Limburg biedt u namelijk een heel divers aanbod aan unieke en verrassende programma’s in of rond deze twee plaatsen. Bent u degene die in Zuid-Limburg een personeelsuitje, een vrijgezellendag of een familiedag moet organiseren? Maak dan uw keuze via onze website, er zit gegarandeerd een programma tussen dat iedereen zal bevallen. We noemen er hieronder drie.

 

Personeelsuitje: Fear en Fun
Als personeelsuitje in Zuid-Limburg kunt u onder meer kiezen voor het Fear en Fun-arrangement. Onze ervaring is dat alleen degenen die beschikken over stalen zenuwen en een goed ontwikkelde reactiesnelheid het aandurven deel te nemen aan dit programma.

Wat u precies gaat doen? Gewapend met een lasergun en vest gaat u in het door blacklight en discolights verlicht gangenstelsel van de mergelgrotten van Valkenburg op zoek naar uw tegenstander. De mystieke rook maakt het lasergamen dat er dan plaats gaat vinden extra spannend.

Afhankelijk van het seizoen kan het zijn dat de samenstelling van dit arrangement wordt aangepast. Bij kleine gezelschappen bestaat de kans dat u met ander groepen deelneemt aan het lasergamen.

Dit lasergamen kunt u combineren met 4 vlotte afdalingen in de rodelbaan en een prachtig uitzicht vanaf de kabelbaan en de ultieme uitdaging in de Spookgrot.

Wat u en uw groep in de Spookgrot te wachten staat? Een vrolijke rondleiding door een ondergronds gangenstelsel die al snel verandert in een spookachtig avontuur om nooit te vergeten! Als de gids u opeens alleen in het donker achterlaat, komt er een sjofel geklede archeoloog tevoorschijn. In het begin lijkt hij niet zo gediend te zijn van de groep mensen die op zijn vingers komt kijken, maar daarna neemt hij u mee in een verhaal over de heer Reginald van Valkenburg, die nadat hij vermoord werd, alleen in de grotten van Valkenburg is achtergelaten. Zijn geest waart nog altijd rond en is alleen rustig wanneer iemand met een rein hart de spaarzaam verlichte grotten trotseert. Als dat maar goed gaat…

Om het Fear en Fun-arrangement te kunnen boeken, moet uw groep uit 15 personen of meer bestaan.

Vrijgezellendag(en): 3 Daags Survival Vrijgezellen Arrangement
Kan wat u betreft een vrijgezellendag in Zuid-Limburg u niet lang genoeg duren? Boek dan ons 3 Daags Survival Vrijgezellen Arrangement. Op de door u bepaalde aankomstdag verwelkomen wij u en uw groep dan rond 19.00 in ons hotel te Berg en Terblijt, gemeente Valkenburg aan de Geul, Zuid-Limburg. Over de drie dagen verdeeld zult u zich het kaartlezen eigen maken en actief deelnemen aan een grotsurvivaltocht, mountainbiken, vlotvaren, abseilen, en tokkelen. De eerste dag eindigt uw programma met een heerlijk uitgebreide barbecue en de laatste dag eindigt om ongeveer 15.00 uur. Uiteraard worden het ontbijt en de lunches op beide dagen ook door ons verzorgd. Wilt u aan dit programma deelnemen, dan moet uw groep uit tenminste 10 personen bestaan.

Familiedag: Grottenfeest
Is een avondje in Zuid-Limburg doorbrengen voor u voldoende? Kies dan voor bijvoorbeeld ons grottenfeest.

Uw familiedag kunt u afsluiten door in het prachtige decor van de grotten te komen dansen, eten en drinken. Hiervoor hebben wij diverse buffet- of hapjesmogelijkheden die wij graag met u bespreken. Het Grottenfeest is altijd all-in, dus inclusief hapjes of buffet, dranken, dj, zaalhuur en service.

Een grottenfeest in Zuid-Limburg is inclusief drankenarrangement van Brand-pils, oud-bruin, maltbier, huiswijnen rood, wit en rosé, frisdranken, vruchtensappen, koffie en thee, een hapjesarrangement van borrel- en bittergarnituren of een compleet dinerbuffet.

Tijdens een grottenfeest wordt de muziek verzorgd door onze professionele allround dj die ook nog een complete licht- en geluidshow ‘weggeeft’.

U kunt een grottenfeest bij ons boeken voor groepen van 40 personen of meer.

 
Hebben ze u aangewezen als degene die deze keer iets moet organiseren voor uw familie of vrienden? Waarom kiest u dan niet eens voor een groepsuitje Limburg? TIP Zuid-Limburg biedt heel veel verschillende uitjes voor groepen, dus het groepsuitje Limburg dat echt iedereen van uw groep zal aanspreken, zit er ongetwijfeld tussen. We lichten hieronder een aantal opties uit.
 
Het Fear en Fun-arrangement
Wanneer u kiest voor het Fear en Fun-arrangement, kiest u voor een groepsuitje Limburg waarbij de leden van uw groep zullen moeten beschikken over stalen zenuwen en een hoge reactiesnelheid. Wat u met u uw groep gaat doen? Gewapend met een lasergun en vest gaat u in een door blacklight en discolights verlicht gangenstelsel op zoek naar uw tegenstander. De mystieke rook maakt het lasergamen extra spannend. Dit lasergamen in de grotten van Valkenburg kunt u overigens combineren met 4 vlotte afdalingen in de rodelbaan en een prachtig uitzicht vanaf de kabelbaan en de ultieme uitdaging in de Spookgrot.
 
Wat u en uw groep in de Spookgrot te wachten staat? Een vrolijke rondleiding door een ondergronds gangenstelsel die al snel verandert in een spookachtig avontuur om nooit te vergeten! Als de gids u opeens alleen in het donker achterlaat, komt er een sjofel geklede archeoloog tevoorschijn. In het begin lijkt hij niet zo gediend te zijn van de groep mensen die op zijn vingers komt kijken, maar daarna neemt hij u mee in een verhaal over de heer Reginald van Valkenburg, die nadat hij vermoord werd, alleen in de grotten van Valkenburg is achtergelaten. Zijn geest waart nog altijd rond en is alleen rustig wanneer iemand met een rein hart de spaarzaam verlichte grotten trotseert. Als dat maar goed gaat…
 


 
Het Wijngoed en wijnproeverij-arrangement
Mag het van u allemaal wel wat minder griezelig zijn? Een meer ontspannen groepsuitje Limburg is er één die in Maastricht plaatsvindt: het Wijngoed en wijnproeverij-arrangement. Wanneer u dit arrangement reserveert, wordt u ontvangen op de prachtige monumentale Limburgse hoeve waar een interessante rondleiding begint.
 
Bij de hoeve hebben we speciaal voor onze gasten een demonstratie-wijngaard aangelegd, waar de teelt van de druiven wordt uitgelegd.
 
De rondleiding wordt vervolgd in de wijnkelder waar de vinificatie en de opslag plaatsvindt. Het proces begint met het persen van de druiven, in de moderne computergestuurde pneumatische pers.
 
Daarna volgt de temperatuur gestuurde vergisting van het verkregen druivensap in grote roestvrijstalen vaten. De dan ontstane jonge wijn krijgt nog zes maanden de tijd om in de vaten te rijpen, waarna de wijn gebotteld wordt. In de fles krijgt de wijn nog voldoende gelegenheid om verder te rijpen.
 
De rondleiding wordt afgesloten met een proeverij in het proeflokaal. Deze ruimte is speciaal ingericht voor het ontvangen van groepen. Tijdens de proeverij worden drie verschillende wijnen van onze eigen wijngoed aangeboden, met daarbij Limburgs roggebrood met kaas of ham.
 

 
Vlaai bakken en mergelbeeldhouwen-arrangement
In Valkenburg hebben we ook nog de mogelijkheid voor een groepsuitje Limburg combinatiearrangement als Vlaai bakken en mergelbeeldhouwen te boeken. Wat u zich daarbij moet voorstellen? Op de dag dat u voor de combinatieworkshop naar Valkenburg afreist, wordt u ontvangen met een vers kopje koffie of thee met een stuk verrukkelijke Limburgse vlaai. Vervolgens mag u zelf aan de slag en brengt onze bakster u de fijne keepjes van het zelf bakken van zo’n vlaai bij. Voor de vulling van de vlaai maken u, uw groep en onze bakster zoveel mogelijk gebruik van biologische en streekproducten. Als het tijd is om de vlaaien te laten garen, worden deze in een traditionele houtoven geplaatst.
 
Terwijl de vlaaien gebakken worden, brengt u een bezoek aan MergelRijk, een volledig ondergrondse attractie, die zich bevindt in de meest veelzijdige grot van Valkenburg. Eenmaal daar aangekomen leert u in MergelRijks eigen grottenatelier en onder leiding van een professionele mergelbeeldhouwer een mergelblokje bewerken tot een fraaie creatie, die u natuurlijk ook mee naar huis mag nemen.
 
Na afloop van het mergelbeeldhouwen is het slechts een kwestie van het volgen van het geurspoor dat leidt naar de vlaaien waar u en uw groep vóór het bezoek aan bezig waren. Deze kunnen dan inmiddels uit de oven om geproefd te worden.
 

Zeskamp met teambuilding en challenge activiteiten voor groepen
Zeskamp teambuilding arrangement

(Lach)spierpijn gegarandeerd!

lees meer

Spooktocht door de grotten met afsluitend dinerbuffet in Valkenburg
Spookgrot buffetarrangement - ACTIE

Griezelig bedrijfsuitstapje

lees meer

Ondergronds Mountainbiken (grotbike) met lunch en borrel in Valkenburg
Grotbiken arrangement

De ondergrondse belevenis!

lees meer

Limburgse vlaai bakken workshop in Zuid-Limburg
Limburgse vlaai bakken

Heerlijk bedrijfsuitstapje in Maastricht

lees meer

Reacties van klanten

Nogmaals bedankt voor de geweldige Spookgrot buffet avond! - Arai Helmet Europe BV

De workshop Cocktails maken in Valkenburg is bij iedereen heel goed ontvangen. - DSM Expert Center

We hebben erg genoten van deze dag. Het is allemaal goed georganiseerd, en we hebben veel plezier gehad. - Ortec

Onze complimenten over het zeer geslaagde afdelingsuitje. Het was een zeer gezellig middag en avond. - Nunhems Netherlands BV

Wij hebben een geweldige middag gehad in de Feestgrot. - Dames volleybal Beuningen

De dag is prima en zeer prettig georganiseerd; Is zeker een aanrader voor andere groepen. - RVS Verzekeringen

Het arrangement is ons allen goed bevallen - Diergezondheidscentrum ZL

De Afrikaanse workshop dag was een fantastische dag - Familie De Wijs

Het hele programma was erg geslaagd. - Politie Limburg

Ik wil jullie bedanken voor de uitstekende service. - S. Janssen

Het Zumba aus Tirol kunnen wij alleen maar aanbevelen. - Huize Op de Bies

Het arrangement was goed geregeld. Het was een leuke ervaring… - GTE BV

Bedankt voor de uitstekende verzorging bij de Culinaire Slentertocht. - Familie Reijnders

Wij hebben een leuke tocht in de grotten gemaakt. Iedereen heeft het erg leuk gehad, alleen was het voor onze groep (nogal wat lange mensen) wel bukken geblazen! - Yuri Bazen

We hebben een superleuke dag gehad. - Universiteit Maastricht

We hebben een erg leuke middag gehad. - E. van Ravesteijn

Het Grotbiken en de spooktocht vielen prima in de smaak! - Autobedrijf Otten Breda

De Avontuurlijke grottentocht was een succes! - Wetech BV

Het was helemaal af. Tot in de puntjes verzorgd. - PS Showsupport BVBA

We hebben afgelopen zaterdag een bijzonder leuke middag gehad! - Duotank International

Ons uitstapje naar de bierbrouwerij was een succes. - Trigion Security

We hebben het paintball arrangement als zeer leuk ervaren. - P. Lievaart

Wij waren ronduit tevreden met het Katakombe Mysterie! - Fysiotherapie Heerlerbaan

Wij hebben een prima weekend gehad! Beleef Maastricht was erg geslaagd en leuk! - Mevrouw Braamse

Mijn collegas hebben mij veel complimenten gegeven wat betreft de teambuilding - OCMW Maasmechelen

De verzorging in de Feestgrot was perfect en de spooktocht door de grotten was geweldig! - Provinciaal CLB

Wij hebben meden dankzij jullie een heerlijk bedrijfsuitje gehad. - Sevagram Verpleegkliniek

We hebben veel goede reacties gehad op de dropping van afgelopen zaterdag. - De Spoorbend

Alles is perfect naar wens geweest! - Ami

We hebben er erg van genoten! - Marco van Rijnsbergen

Het Laserquesten in de grotten was zeer geslaagd! - C. de Jager

Alles was super georganiseerd en voor herhaling vatbaar! - Medtronic BV

Het was kei-leuk! - J. Swinkels

Wij vonden de Spooktocht door de grotten een leuk en lachwekkend evenement. Het was zeer geslaagd - Euroscan

Veel complimenten ontvangen. - NV Industriebank LIOF

Het was een fantastische ervaring! - Klaas Pek

We hebben een fantastische dag gehad. - Primagaz

Het was af tot in de puntjes! - Familie B. Jansen

De Kookworkshop was goed verzorgd en uw chefkok heeft ons zeer goed en professioneel begeleid! - Profilplast

Dat Grotbiken is toch een heel aparte belevenis zo onder de grond. - KLPD Driebergen

Iedereen was erg enthousiast over de kookworkshop. - Atrium MC Parkstad

Het cocktail shaken in Valkenburg was in één woord TOP! - M. Koedam

Wij willen u hartelijk bedanken voor de geweldige personeelsdag. - Continium Kerkrade

Dankjewel voor de goede service en verzorging.  - Mevrouw N. Lenzen

Ontvangst, bediening en de rondleiding in de steenkolenmijn was perfect. - Chemelot

Het was allemaal erg geslaagd! - Paphos Group

De avondactiviteit is ons erg goed bevallen. - Ebema

Het was heel geslaagd! - OCI Nitrogen

Het was een zeer prettige voorbereiding met jullie als "ervaringsdeskundigen" op de achtergrond. - TARS Visuele Presentatie

Het was een zeer geslaagde, sportieve en spannende aktiviteit!!  Bedankt daarvoor. - Logic T5echnology

Wij hebben een supermiddag gehad. - Priem Rozenberg BV

Wij hebben een ontzettend gezellige dag gehad in de grotten. - BNP Paribas

Wij hebben afgelopen weekend een top weekend gehad. - Salarisprofs

Wij hebben een super weekend gehad! - AICN

We hebben ons teamuitje geweldig gevonden. - Open Universiteit

Bedankt voor de leuke belevenis - PA Real Estate

Het grotbiken was fantastisch. - Graafschap college

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van deze dag. - Serrebouw Vandendijk

Het Strategisch Fort Maastricht was een zeer geslaagde middag! - Stichting NOVIzorg

Wij hebben een bijzonder leuk weekend gehad! - Werkman & De Jong Holding

Ontzettend bedankt voor de geweldige organisatie van ons personeelsuitje! - Speelboerderij Vossenberg

Ons weekendje is SUPERRRR geweest. Ook jullie organisatie was perfect!  - Autobedrijf Wierikx

Het arrangement was een succesvolle keuze! - Sports-Rehab

De aanwezigen waren zeer enthousiast! - Provimi Aktief

Degenen die niet geweest zijn, hebben echt iets gemist! - Koninklijke Maatschap

Ons gereserveerde arrangement is zeer geslaagd geweest! - S. Jordens

Wij willen TIP-Zuidlimburg bedanken voor het fantastische arrangement dat zij hebben georganiseerd in Valkenburg. - Stichting de Rozekwarts

We hebben de dag van ons leven gehad. - ZOL Gennk

Het was meer dan geslaagd, iedereen was zeer enthousiast dus opdracht geslaagd! - De heer Donvil

Dinerbuffet in De Feestgrot was goed verzorgd, alsmede de drank. - Hogeschool Zuyd

DIKKE DUIM namens het personeel van Autobedrijf Wierikx!!! - Autobedrijf Wierikx

Wij hebben afgelopen zaterdag genoten van een mooie Streekproductentour Limburg - L. Bruijnzeels

We vonden dat alles goed geregeld was en netjes verzorgd! - Mevrouw Oosterhuis

Namens iedereen bedankt voor de gezellige grotbiken middag! - Take-it Elektronics BV

Complimenten richting jullie voor de goede organisatie van deze dag. - Ver. NL-talige SAP gebr.

Zowel de Spooktocht als het buffet en de bediening in de Feestgrot vonden we geweldig - Hogeschool Zuyd

Het was een geslaagd feest! - Mevrouw Smits

Bedankt voor de goede service en ontvangst. - Gemeente Heerlen

Ons vrijgezellenfeest in Valkenburg was een compleet succes. - Vrijgezellenfeest David

Wij hebben ons uitstekend vermaakt - Familie Van de Ven

We hebben echt een super leuke dag gehad. - Schildersbedrijf v Linder

De cocktailworkshop was super leuk en voor herhaling vatbaar! - Wendy Van Kan

Mijn jubileum was mede dankzij jullie een succes. - Marie-Jose (OCE Nederland

Het eten was perfect verzorgd. Bedankt! - Scheldebouw Heerlen

Alles was top geregeld en zeker aan te bevelen aan anderen. - Familie Van Diemen

Wij hebben het Grotbiken als zeer sportief en leuk ervaren. - Scholt Energy Control

De Gevelstenentocht en Workshop is een echte aanrader. - Volleybalmeiden Atalante

De Afrikaanse Workshop was erg leuk en afwisselend. - M. Hanssen

Het Katakombe Mysterie was super! - Vodafone

De Afrikaanse dag was een geslaagde dag! - Op de Bies

Wij hebben een zeer geslaagd personeelsfeest gehad. - Fun Valley Maastricht

Ik zal dit zeker ook  aanbevelen aan anderen! - Mondriaan Schoon BV

Iedereen vond het Laserquesten in de grotten een hele leuke actviteit! - Familie Janssen

We zijn nog nooit ergens zo tevreden geweest als bij jullie! - RDW Elsloo

Wij hebben Valkenburg op een mooie, sportieve manier leren kennen. - Fam. Billekens

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Wij zullen TIP dan ook zeker aanraden aan anderen. - Rabobank International

Wij van Van Tilburg hebben zeer genoten deze dag; alles was goed geregeld. - Van Tilburg Mode

We hebben een mooie tocht door de grotten gemaakt afgelopen zaterdag. - Koninklijke Luchtmacht

Eind resultaat, een Top weekend met leuk actieve dingen, goed georganiseerd en veel gezelligheid!!!!!! - Stern Trucks Nijkerk

Bedankt voor de goede ervaring. - H.J. Verzijl

Wij hebben een zeer leuke middag gehad en kunnen dus volmondig zeggen dat wij goed zijn begeleid. - Van der Pols Grondwerken

De trip naar Thorn was zeer geslaagd! - Mevrouw De Vries

Ons bedrijfsuitje was geslaagd, we zijn zeer tevreden. - HPS BV

Het cocktail shaken was heel erg leuk en lekker, en goed geregeld. - Mevrouw De Boer

Het uitje was reuze geslaagd. Iedereen heeft genoten. - Bie de Tantes Eys

De lunch in De Feestgrot was prima verzorgd! - Advokatenkollektief

Ik ben als organisator van onze vrijgezellenavond zeer tevreden over het resultaat! - P. Ackermans

Wij hebben het onwijs naar ons zin gehad! - BOB Politie Haaglanden

Lekker geluncht en Maastricht is gewoon een leuke stad! - Wendy Conijn

Ons groepsuitje is zeer goed bevallen. - Tempo Team Inhouse Serv.

Wij hebben een amuserende avond gehad. - Essent MKB

Bedankt voor dit geweldige avontuur! - UWV Divisie Uitkeren

De dropping was erg leuk het was wel heel koud maar super gezellig. De schiet en spellenmiddag was erg leuk dit is een echte aanrader! - Aannemersbedrijf Hulst

Ik heb heel veel goede reacties gehoord. Ook bedankt voor jullie flexibiliteit. - W. Leurs

Bedankt voor de leuke dag en wie weet tot ziens. - Prima voor elkaar BV

Het feest was een groot succes en wat een gave locatie! - GameHouse

Alles was zeer goed geregeld door uw bedrijf. Daarom onze dank. - APT Kurvers

We hebben heerlijk gedanst (met goede begeleiding) en gegeten!! - Personeelsver. NOVIzorg

Wij hebben gisteren een geweldige spooktocht ondergaan iedereen heeft het als fantastisch omschreven! - JFC HQ Brunssum

Alles was tip top. Dank je wel! - Sebastiaan vd Heijden

Het Grotbiken / Cavebiken was een groot succes! - De Goede Woning Apeldoorn

We hadden de grottentocht minisurvival geboekt en we hebben ons echt goed geamusseerd. - Fam .Heutmekers

We hebben een te gekke dag gehad. Echt een aanrader voor iedereen. - F. Huveneers

Een echte aanrader voor een vrijgezellen-activiteit in maastricht. - W. Krikke

Iedereen was erg enthousiast en ik verwacht dat we nog wel een keer terug komen om deze activiteit te doen. - M. Goossens

Het was een heel goed en leuk weekend; Activiteiten, onderkomen het eten was erg goed verzorgd. Hartelijk dank - Angerlo Vooruit

Zowel de activiteiten als de catering als de bediening waren helemaal geweldig!! - Alcom electronics

Nogmaals hartelijk bedankt voor de heel geslaagde middag - APG

De fotospeurtocht is een leuke dagvullende activiteit - M. Vullings

Het uitstapje gisteren was zeer geslaagd! Alles was perfect geregeld. - Deloitte Accountants BV

Wij kijken terug op een zeer geslaagde personeelsdag. - VSO Don Bosco

Het Salsa en Tapas arrangement was een hele leuke avond - Rabobank Centraal Zuid-L.

Ik kan maar een ding zeggen, we hebben ons alle 16 vermaakt. - De heer Massa

Bij deze willen wij jullie laten weten dat wij een topdag gehad hebben! - Familie Brouwers

Het was een leuke tocht, die misschien nog meer in competitieverband zou kunnen!    - De heer Van de Kuit

Men praat nog na over de grotsurvival, dus een geslaagde dag! - Lunetzorg

Geweldig bedankt voor deze leuke dag. - Heineken Den Bosch

We hebben een geweldig weekend gehad. - Fam. Van Gaalen

De service tijdens het diner in De Feestgrot was prima. Complimenten! - Van den Boomen Advocaten

We hebben zeer goede dagen gehad en met name onze Duitse vrienden waren vol lof over het programma - Rotary Club Geertruidenbe

We zijn zeer tevreden over een leuke dag, kortom een pluim verdiend! - Familie Jansen

De dag is perfect verlopen, de tijden waren goed op elkaar afgestemd en ook het eten was super! - B. Kennis

Het was erg geslaagd! - S Hunnekens

Onze groep heeft het prima naar hun zin gehad. Nogmaals bedankt voor Jullie goede zorgen. - Leidschend. Business Club

De Dropping was erg leuk! Verder was alles goed georganiseerd!! Merci. - Amdocs BV

Bedankt voor de perfecte organisatie - Gemeente Kerkrade

Het fietsen was top en het eten helemaal oke! - Remco van Maasdam

Succes en goeie zaken; ga zo verder! - keram

Wij hebben een geweldig leuke middag gehad. De spooktocht is een absolute aanrader. - I. Wijnands

Bedankt voor de goede organisatie en hopelijk tot een volgende keer. - Op de Bies

Wij hebben zaterdag een heel interessante dag gehad! - Mevrouw Van \'t Klooster

Voor ons was het geweldig en zeker voor herhaling vatbaar. - M. Teurlings

Leuke rondleiding, zelf iets creatiefs gemaakt, helemaal goed! - Kreuze Telecom

De Afrikaanse dag was een zeer geslaagde dag! - Gemeente Kerkrade

Wij hebben als groep een super dag gehad! - Ad Bakker

Het was in 1 woord geweldig! - APG Alg. Pensioen Groep

Een dikke 11 voor ons programma! - Formido Oudenbosch

Het Lasergamen was dik in orde. We hebben een prima weekend gehad! - The A-Team, W. v. Leersum

Op alle vlakken verdienen jullie complimenten! - Auto Schloesser

Het door u gereserveerde arrangement is prima geregeld! - De heer Van Doorn

We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Het moutainbiken in de grotten was heel gaaf. - M. Landkroon

De traptrein-pannenkoekentour was erg geslaagd, mooie omgeving! - Atrium MC Heerlen

We zullen het Grotbiken en de Avontuurlijke Grottentocht zelfs aanbevelen aan anderen! - Neurologie Atrium MC

Het eten in De Feestgrot en het grotbiken was een succes, Iedereen heeft genoten - M. Veringa

We hebben de Spooktocht door de grotten ontzettend leuk gevonden! - Orbis GGZ

De Bierbrouwerij Rondleiding en Proeverij was prima verzorgd - Politie Limburg Zuid

Niets dan lof over het evenement! - NedTrain BV

Bedankt voor het organiseren van deze leuke dag! - Van Luxemborg en De Kok

Prima geregeld! - De heer Beekers

Het eten, zowel de lunch als de barbecue waren ook heel erg goed verzorgd.   - Stienstra Beleggingen BV

Het was een geweldige dag! - Rijkswaterstaat

Echt niets dan lof over de grottentocht namens ons hele team - DAS Rechtsbijstand

Het was allemaal perfect geregeld! - Beuken'essers

De Spooktocht was lachen gieren brullen en natuurlijk veel schreeuwen. - St. Blijf van mijn Lijf

De ontvangst bij het boerengolf was goed, tevens hebben wij genoten van een heerlijke lunch. - Dave Goffin

We have enjoyed the tour and the dinner throughout the caves very well. - DHL

Afgelopen zaterdag hebben we een prima mergelworkshop gehad. - J. Janssen

Wij zijn uitermate tevreden - Gebr. Janssen BV

Ga vooral zo door! Wij komen zeker nog eens terug. - RIBW Sittard

Mede dankzij jullie organisatie kunnen wij terugkijken op een bijzonder geslaagd weekend. - Tolsma Techniek BV

Het was een super weekend. Wij komen zeker nog eens naar het gezellige Limburg. - WSI Models

Het was een zeer geslaagde dag, alles was goed geregeld!! - GGD Hart voor Brabant

Wij waren zeer tevreden over het programma Salsa dansen met High Tea. - Cals

De workshop Tapas maken was heel leuk geweest zaterdag. - Fysiotherapie Fysio-Fit

Ontzettend bedankt voor de prima organisatie ! - Van Iersel BV

Bedankt voor deze fantastische dag . - C. Buijs-Schilder

De Afrikaanse dag is zeker aan te bevelen! - Midex Roermond

Wij willen jullie bedanken voor de goede organisatie - OBC Accountants en Belast

Wij hebben een zeer leuke avond beleefd in de Feestgrot in Valkenburg - Mevrouw S. Holvast

Wij zijn zeer tevreden over het arrangement : strakke goede planning en leuke activiteiten - Zaalvoetbalver. DGAC

Wij hebben een top vrijgezellenfeest gehad in Zuid-Limburg! - Kevin Hoes

Ik wil aangeven dat ik zeer tevreden ben over het groepsuitje! - Universiteit Maastricht

Jeepsafari groot succes, iedereen was enthousiast!! - Globe Reisburo Monnickend