outdoor

City Golf Valkenburg

City-Golf Valkenburg is een speciaal recreatief-ludieke variant die, zoals de naam al aangeeft, zich afspeelt in het hart van het fraaie geulstadje Valkenburg. Waarbij een parkoers gevolgd wordt langs de mooiste parken, pleinen en straten. Tijdens het parkoers vervult de instructeur tevens de rol van stadsgids. Hij/zij geeft ook uitleg over de bezienswaardigheden die u onderweg passeert.

Een bijzondere selectie holes staat op het menu. Een basisarrangement City-Golf bevat doorgaans 6 holes en duurt ongeveer 2,5 uur. Na ontvangst wordt eerst een compacte basisinstructie gegeven. Daarna wordt er gestart met het golfparkoers. De verschillende holes liggen op overzichtelijke afstand door de binnenstad verspreid en worden gezamenlijk te voet opgezocht. Uiteraard is er ook gelegenheid om even uit te rusten op een charmant, pittoresk of trendy terras.

Laat u verrassen door originaliteit van de verschillende holes! City-Golf Valkenburg voert nu eenmaal niet over glad geschoren greens maar gaat bijvoorbeeld over hobbelige kinderkopjes, uitgestrekte pleinen of smalle steegjes. De uitdaging van City-Golf Valkenburg is, om de golfbal in zo weinig mogelijk slagen in de holes te spelen. Have fun!

Arrangement Details

Plaats:
Valkenburg
Minimum personen:
10
Prijs per persoon:
€ 35,00 per persoon
Binnen of buiten:
Buiten
Duur v/h Arrangement:
Ca 2,5 uur
Inclusief:
Uitleg, begeleider en materialen
Bijzonderheden:
Goed te combineren met koffie en vlaai of een lunch.
Categorie:
City Golf Valkenburg
City Golf Valkenburg
City Golf Valkenburg