outdoor

Dagje Valkenburg

U begint uw dag met een Mergelworkshop  U ontvangt u een blokje mergel van ca. 20 x 15 x 10 cm waarvan u een mooi aandenken gaat maken. Onze professionele begeleiding helpt u graag, waardoor u altijd met een leuk souvenir of cadeau voor iemand anders ons grottenatelier verlaat. Een gezellige, creatieve workshop in een zeer bijzondere omgeving.

Hierna geniet u van een indrukwekkende bezoek aan MergelRijk, de nieuwste topattractie in de grotten van Valkenburg. Beleef op een onvergetelijke en indrukwekkende wijze waar en hoe Bokkenrijders samenkwamen, vleermuizen leven, grotchampignons gekweekt worden, fossielen worden opgegraven en blokbrekers de mergel uit de berg halen. MergelRijk neemt u ook mee terug naar de tijd van Mosasaurussen in de Krijtzee, naar een schuilkapel, een grotwoning en naar de geheime bergplaats voor nationale kunstschatten in tijden van oorlog. En dit is nog lang niet alles...

Daarna verzorgen wij een heerlijke Grottenlunch in ons gezellige restaurant Daelhemergroeve.

Aansluitend begint de Foto Expeditie door Valkenburg. Aan de hand van tientallen foto's moet u de route door Valkenburg vinden. Onderweg zijn er, wederom aan de hand van geselecteerde foto's, vragen die beantwoord moeten worden. U merkt dat Valkenburg veel meer te bieden heeft dan u ooit geweten heeft! Een middeleeuws centrum gaat hand in hand met moderne nieuwbouw. En uiteraard ontdekt u ook de schitterende natuur rondom Valkenburg tijdens deze Foto Expeditie.

Arrangement Details

Plaats:
Valkenburg aan de Geul
Minimum personen:
10
Prijs per persoon:
€ 57,50 per persoon
Binnen of buiten:
Binnen/Buiten
Duur v/h Arrangement:
Ca 6 uur
Inclusief:
Mergelworkshop, bezoek aan MergelRijk, Lunch en Foto expeditie
Bijzonderheden:
Dit is een van de meest complete arrangementen om Valkenburg te leren kennen!
Categorie:
Dagje Valkenburg
Dagje Valkenburg
Dagje Valkenburg