outdoor

Survivaltocht Valkenburg

Ontdek het Limburgse landschap op een wel heel spectaculaire manier! Tijdens deze survivaltocht rondom Valkenburg (nabij Maastricht) begeleiden onze gidsen uw gezelschap gedurende maar liefst 5,5 uur langs een uniek en uitdagend survival parcours. Het Limburgse heuvellandschap rondom Valkenburg leent zich uitstekend om deze Survivaltocht Valkenburg te combineren met teambuilding en samenwerking!

Een kaart, een kompas en een geodriehoek zijn de hulpmiddelen om de juiste route tijdens de survivaltocht te bepalen. Een mountainbike brengt u van de ene onverwachte locatie naar de andere, terwijl kenmerkende Limburgse holle wegen, smalle paadjes en prachtige vergezichten de revue passeren. Op een hoogte van 7 meter, leert u elkaar te vertrouwen gedurende een spannend traject met touwbruggen, bewegende balken en zwaaiende lussen.

Intuïtie en richtingsgevoel worden op de proef gesteld in het grootste onderaardse gangenstelsel van Europa. In een doolhof van gangen wordt u op pad gestuurd waarbij u de andere uitgang moet vinden met behulp van aanwijzingen, fotos en kaartlezen. Samenwerking en gezelligheid staan centraal in deze survivaltocht Valkenburg, terwijl het Limburgse Heuvelland en de unieke locaties u blijven verbazen.

De Survivaltocht is zo ontwikkeld, dat iedereen die 2 uur kan fietsen en 1 uur kan wandelen, deze tocht kan meemaken. Kortom, een leuke gevarieerde survival TIP in Valkenburg inclusief mountainbiketocht, grottentocht en een spectaculair hoogteparcours.

Uiteraard maken wij dit programma graag, indien mogelijk, speciaal voor u op maat.

Arrangement Details

Plaats:
Valkenburg
Minimum personen:
10
Prijs per persoon:
€ 57,50 per persoon
Binnen of buiten:
binnen + buiten
Duur v/h Arrangement:
5,5 uur
Inclusief:
Alle materialen en begeleiding
Categorie:
Survivaltocht Valkenburg
Survivaltocht Valkenburg
Survivaltocht Valkenburg