outdoor

Zeskamp arrangement

Wilt u een dag sportief bezig zijn en veel lol beleven in de omgeving van Maastricht in Zuid-Limburg? Dan hebben wij voor u de volgende Zeskamp teambuilding activiteiten geselecteerd in een compleet arrangement. Spierpijn gegarandeerd! Uw lachspieren, wel te verstaan. Ons Zeskamp Teambuilding Arrangement is een uitstekend middel om op een sportieve en informele manier te ontspannen en teamgevoel te kweken of te versterken.

* Levend Tafelvoetbal en Sumoworstelen:
U hebt ongetwijfeld wel eens tafelvoetbal gespeeld. Extra leuk wordt dit spel als u zelf het poppetje in het grote opblaasbare spel van maar liefst 12 meter lengte bent! Het spel wordt gespeeld met twee teams van 6 personen en is onvergetelijk om te doen en zeker ook om naar te kijken! Bij het Sumoworstelen gaat u de ring in met uw collega, vriend of schoonmoeder. Kruip in het lichaam van een echte sumoworstelaar en win het gevecht!

* Hand- en kruisboogschieten:
Boogschieten: Deze activiteit is geschikt voor jonge en minder jonge Robin Hoods en dus geschikt voor bijna ieder gezelschap. Scoor je het maximale aantal punten door in de roos te schieten of ben je beter in het laten knallen van de ballonnen die op het doel bevestigd zijn? Kruisboogschieten: Met de kruisboog een appel van iemands hoofd schieten laten we liever over aan Wilhelm Tell, want uiteraard ook bij het kruisboogschieten geldt dat je volledige instructies ontvangt omtrent veiligheid en spelregels van een ervaren instructeur.

* Vlotbouwen en-varen:
Ga de strijd aan met de andere groep collega's om het beste vlot te bouwen! Samenwerking binnen uw eigen groep is hierbij vereist, immers u moet er natuurlijk ook voor zorgen dat het vlot blijft drijven. Onze deskundige begeleiders geven u enkele handige tips en zullen u waar mogelijk zelf de helpende hand bieden om een goed vlot te bouwen.

Indien gewenst kunt u dit zeskamp teambuilding arrangement in het mooie Zuid Limburg uitbreiden met koffie en vlaai, een heerlijke lunch of barbecuebuffet. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Genoemde prijs is gebaseerd op 3 activiteiten (3 uur). Wij kunnen het programma uitbreiden met 2 extra activiteiten (bijvoorbeeld kano-speurtocht en bamboo-bouwen & kratstapelen). De prijs wordt dan € 39,00 per persoon.

Uiteraard maken wij dit programma graag, indien mogelijk, speciaal voor u op maat.

Arrangement Details

Plaats:
Nabij Maastricht
Minimum personen:
12
Prijs per persoon:
€ 37,50 per persoon
Binnen of buiten:
buiten
Duur v/h Arrangement:
Ca. 3 uur
Inclusief:
- Instructie, begeleiding, materialen en gratis gebruik van faciliteiten zoals midgetgolf, jeu-de-boules, kano's, waterfietsen!
Bijzonderheden:
- Kledingadvies: draag stevige schoenen en kleding die vies en nat mag worden.(evt. regenkleding)
Categorie:
Zeskamp  arrangement
Zeskamp  arrangement
Zeskamp  arrangement