Overzicht partners bouwen & wonen

Brugman Traprenovatie is een gerenommeerd bedrijf dat vakkundige en voordelige traprenovaties in Maastricht en omgeving aanbiedt, met op maat gemaakte oplossingen voor zowel rechte als gedraaide trappen. Ze bieden een ruime keuze aan traptreden, waaronder PVC, massief hout, leer en CPL/HPL, en zorgen voor een nette montage binnen één dag zonder hak- en breekwerk. Voor traprenovatie maastricht en heel Limburg kiezen klanten voor Brugman Traprenovatie vanwege het geleverde maatwerk, de dubbele garantie en de stoot-, slag-, en slipvaste traptreden die oersterk, onderhoudsvrij en hygiënisch zijn.

Kuiperschuttingen is een ervaren en professioneel bedrijf dat zich specialiseert in het hout beton schutting plaatsen, waardoor uw tuin een stijlvolle en duurzame afscheiding krijgt die privacy en veiligheid biedt. Met een breed scala aan houtsoorten en betonopties kunnen klanten de perfecte combinatie kiezen die aansluit bij hun wensen en de uitstraling van hun tuin. 

De Foliedokter is een expert in het renoveren van keukendeurtjes door het vervangen van de folie op keukenkastfronten, waardoor uw keuken een frisse en moderne uitstraling krijgt zonder de hoge kosten van een volledige renovatie keukendeurtjes. Met een breed scala aan kleuren en afwerkingen kunnen klanten hun keuken aanpassen aan hun persoonlijke stijl en smaak, terwijl de vakmensen van De Foliedokter zorgen voor een nauwkeurige en duurzame toepassing van de folie. 

Bouw-systemen.nl is een betrouwbare en deskundige partner voor al uw tuin- en bouwprojecten, waaronder het nieuwe schutting laten plaatsen om uw tuin een frisse uitstraling en de gewenste privacy te geven. Met een breed scala aan materialen en ontwerpen om uit te kiezen, biedt Bouw-systemen.nl op maat gemaakte oplossingen voor elke tuin en stijl. 

MNA Group is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van diverse diensten op het gebied van marketing, communicatie en evenementen, met als doel het versterken van de positionering en zichtbaarheid van hun klanten. Met een team van ervaren professionals biedt MNA Group (www.mnagroup.nl) op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften en doelstellingen van elk bedrijf.

Schuttingservice.nl is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van hoogwaardige schuttingen voor uw tuin, met de mogelijkheid om eenvoudig een schutting offerte aan te vragen die aansluit bij uw wensen en budget. Met een uitgebreid assortiment aan materialen en stijlen om uit te kiezen, biedt Schuttingservice.nl op maat gemaakte oplossingen die zowel functionaliteit als esthetiek combineren.

Aspers Installatietechniek is een toonaangevend bedrijf op het gebied van installatietechniek. Ze bieden een breed scala aan hoogwaardige diensten en oplossingen voor elektrotechniek, loodgieterswerk en klimaatbeheersing.

Smits Isolatie is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige isolatiewerkzaamheden. Met hun ervaren team en kwalitatieve isolatiematerialen zorgen ze als isolatiebedrijf voor een energiezuinige en comfortabele leefomgeving.

By Moon Interieurspecialist is dé specialist in interieurontwerp, met een focus op tijdloze elegantie en verfijning. Met een uitgebreide kennis van materialen en een scherp oog voor harmonie, zorgt By Moon voor adembenemende interieurs die een blijvende indruk achterlaten.

Prostone verzorgt professioneel onderhoud natuursteen, zodat je langdurig kunt genieten van de prachtige uitstraling en duurzaamheid van je natuurstenen oppervlakken. Hun ervaren team past de juiste reinigings- en onderhoudstechnieken toe, waardoor je natuursteen er altijd stralend uitziet en in optimale conditie blijft.

Jeroen Hermans, een gerenommeerde tuinarchitect Limburg, combineert zijn passie voor tuinontwerp met diepgaande kennis om unieke en duurzame groene ruimtes te creëren. Hij staat bekend om zijn aandacht voor detail en maatwerkoplossingen die resulteren in prachtige tuinen die perfect passen bij de wensen en voorkeuren van zijn klanten.

Stairs by Peter is een gespecialiseerd bedrijf in traprenovatie gevestigd in Stramproy Weert. Ze bieden niet alleen gedetailleerde en vakmanschap gerichte services aan, maar zorgen ook voor een uitmuntende klantenservice en bruikbaar advies tegen een eerlijke prijs.

Op zoek naar praktische doe-het-zelf tips en betrouwbare vakmensen voor je klusjes? Zoekeenmannetje.nl is hét online magazine met een breed scala aan artikelen, variërend van interieurspecialisten en tuinmannen tot informatie over funderingen voor je tuinhuis en kerstpakketten. Ontdek nuttige tips, trends en doe-het-zelf ideeën voor elke klus in en rondom je huis.

Morris Homes specialiseert zich in het ontwerpen en realiseren van luxe en duurzame prefab houten woningen, waarbij de focus ligt op maatwerk en circulair wonen, met een vlotte en efficiënte bouwproces voornamelijk uitgevoerd op de bedrijfslocatie.

Op zoek naar dé plek om huurwoningen en appartementen te vinden in Nederland? De Woningkoning verzamelt het woningaanbod van diverse aanbieders, zodat je op één site de ideale huurwoning kunt vinden. Naast een groot aanbod aan huurwoningen, geeft de website ook nuttige tips over huurtoeslagen, verhuur en informatie voor studenten die naar een studentenstad verhuizen.

SoLink.nl is een informatief portaal dat zich richt op de meerwaarde van wonen voor verschillende groepen, zoals studenten en ouderen. Het platform biedt waardevolle informatie die variëert van het opbouwen van een unieke levensstijl tot het navigeren door veranderingen in de woonsituatie. Of je nu een student bent die uit huis gaat of een oudere die naar opties voor levensgenot kijkt, SoLink.nl is een rijke bron van informatie voor iedereen.

Buco Wooncentrum is een vooraanstaande meubelzaak in Weert die een breed scala aan huisdecoratie en meubelproducten aanbiedt. Ze zijn bekend om hun uitstekende klantenservice en het aanbieden van hoge kwaliteit, duurzame artikelen die passen bij een verscheidenheid aan thuisstijlen. 

Chemiton, uw betrouwbare partner in de groothandel voor was-, poets-, en reinigingsmiddelen, biedt een breed assortiment aan producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Met hun uitgebreide expertise en focus op duurzaamheid is Chemiton de ideale keuze voor professionele schoonmaakoplossingen.

Tonnaer Loonwerken, vooraanstaand in de sector van kasreiniging, zet de standaard met hun grondige en efficiënte reinigingsmethoden, essentieel voor elke succesvolle glastuinbouwonderneming. Door hun expertise helpen ze telers een optimale omgeving voor plantengroei te handhaven, essentieel voor hoogwaardige productie.