workshops

Mergelworkshop PRO Valkenburg

Kijk, luister, doe en proef! Alle mergelworkshops starten met een introductie-rondleiding over Grotten en Mergel, inclusief een korte film. Aansluitend volgt er door onze professionele beeldhouwer in het grottenatelier, een instructie over het bewerken van de mergelblokken, waarna u zelf aan de slag gaat. Tijdens de workshop wordt u uitgedaagd uw grenzen te verleggen en wordt u nog verrast met een kleine proeverij van Grottenham en Daelhemergroevebier. Creativiteit en gezelligheid voeren de boventoon.

De Mergelworkshop PRO gaat een stap verder dan de BASIC workshop en duurt 135 minuten. U ontvangt u een groter mooi blok mergel in diverse afmetingen voorgezaagd van ca. 30 x 15 x 8 cm. Onder deskundige begeleiding gaat u aan de slag om uw creativiteit naar boven te halen en een waar mergelkunstwerk te gaan maken. Onze begeleiding helpt u graag met een leuk idee en brengt u op gang. Hier ontstaan de mooiste creaties en u verlaat het grottenatelier met een bijzonder aandenken voor op uw schoorsteenmantel, dressoir of een mooi cadeau voor iemand anders. Deze workshop vindt plaats in ons unieke grottenatelier in de nieuwe ondergrondse attractie MergelRijk.

Deze mergelworkshop is zeer goed te combineren met koffie/vlaai, lunchbuffet of dinerbuffet in de bjizondere brasserie.

Arrangement Details

Plaats:
Valkenburg aan de Geul
Minimum personen:
10
Prijs per persoon:
€ 39,50 per persoon
Binnen of buiten:
Binnen
Duur v/h Arrangement:
135 min
Inclusief:
Korte rondleiding, toegang tot MergelRijk Valkenburg, proeverijtje, begeleiding, materialen, mergelblok.
Bijzonderheden:
Toegang tot MergelRijk: de nieuwste topattractie van Valkenburg. Zeer goed te combineren met koffie/vlaai, lunchbuffet of dinerbuffet in de brasserie.
Categorie:
Mergelworkshop PRO Valkenburg
Mergelworkshop PRO Valkenburg
Mergelworkshop PRO Valkenburg